Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2 personel alacak! Son gün bugün

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Kurum dışı kamu işçisi alımı için harekete geçen belediye yönetimi, ilana dair tüm ayrıntıları paylaştı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin eylül ayı personel alımı ilanına dair merak edilenler…

Eksik kadrolarını belirleyen kamu kurum ve kuruluşları peş peşe ilana çıkarlarken bir haber de Tekirdağ’dan geldi. Bir pozisyon için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, başvuru süreci başlamış olan ilanına dair tüm ayrıntıları paylaştı.

Kurum dışı kamu işçisi alımı ilanı düzenleyerek kamuda çalışmak isteyen adaylara seslenen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilan için son başvuru tarihinin bugün olduğunu bildirdi. Ön başvuru sonuçları olumlu değerlendirilen adayların mülakata davet edileceklerini belirten belediye yönetimi, merak edilenleri aktardı.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. İdari büro görevlisi kadrosunda görevlendirmek üzere 2 yeni personele ihtiyaç duyduğunu belirten belediye yönetimi, istihdamın ‘belirsiz süreli’ başlığı altında gerçekleştirileceğini bildirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı için belirlenen başvuru şartları şu şekilde kayda geçti:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenmiş olan eylül ayı personel alımı ilanı, bölgede yaşayıp yerel yönetimler bünyesinde çalışmanın yollarını arayan adayların dikkatlerini çekti. Söz konusu idari büro personeli alımı ilanına nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre ilgili personel alımı ilanı için başvuru süreci bugün mesai bitiminde sona erecek. Adaylar, başvurularını ‘İstiklal Mahallesi Kent Sokak No:3/ 1 Süleymanpaşa’ adresine giderek şahsen tamamlayabilecek. Ön başvuruları olumlu değerlendirilen adaylara SMS ile mülakat tarihi ve yeri bildirilecek.

Exit mobile version