Gençlik ve Spor Bakanlığı 12 şehirde personel alımı gerçekleştirecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenledi. Söz konusu ilanda bakanlığın 12 farklı şehirde binin üzerinde yeni personele ihtiyaç duyduğu görüldü. İşte bakanlığın güncel personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Eksik kadrolarını belirleyerek Türkiye İş Kurumu üzerinden ilana çıkan Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın farklı şehirlerde görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğu öğrenildi.

İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 12 farklı şehirde personel alımlarının gerçekleştirileceğini duyuran Gençlik ve Spor Bakanlığı, kamuda çalışmak isteyen binlerce kişi tarafından yakın takip altına alındı. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın personel alımı ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? İşte konuya dair merak edilenler…

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Eksik kadrolarını tespit ederek harekete geçen Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu üzerinden ilana çıktı. Büyük çaplı bir alıma hazırlanan bakanlık, alımların yapılacağı şehirleri ve boş pozisyonları kamuoyu ile paylaştı.

Kamu Ajans’ın haberine göre Gençlik ve Spor Bakanlığı 12 farklı şehirde görevlendirmek üzere toplamda bin 495 kişiyi kurum kadrosuna dahil edecek. Alımların yapılacağı şehirler ise şu şekilde olacak:

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı için duyurulan başvuru kriterleri şu şekilde:

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın personel alımı ilanına başvurmak isteyenler için başvuru tarihleri açıklandı. Edinilen bilgilere göre Bartın, Ardahan, Karabük, Sinop, Konya ve Hatay kadroları için 22 Eylül, diğer kadrolar için ise 23 Eylül tarihine kadar başvuru süreci devam edecek. Adaylar ilgili tarihlere kadar İŞKUR İUP üzerinden başvurularını tamamlayabilecekler.

Exit mobile version