Hatice Kolçak o yatırım aracını işaret etti: Değerlenme potansiyeli çok yüksek

FED faiz kararı sonrası altın ve döviz piyasası yakından takip edilirken Hatice Kolçak’tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Birikimlerini katlamak isteyenler için o yatırım aracını işaret eden Kolçak, yatırımcıları ve potansiyel yatırımcıları harekete geçirdi. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde hem altında hem de dövizde gözlenen yukarı yönlü hareketle, birçok yatırımcının ve potansiyel yatırımcının bu piyasaları yakın takip altına almasına aracılık etti. Birikimlerini altında ve dövizde değerlendirmenin mantıklı olup olmadığını merak eden birçok kişi bu süreçte uzman yorumlarını sık sık sorguladı.

Altında ve dövizde birikim değerlendirmenin seviyelere bağlı olduğunu belirten uzmanlar, özellikle altın tarafında gözlenen her düşüşün bir alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini savundu. Dolarda ise uzun süredir gözlenen sıkışık bant aralığından ötürü dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

FED faiz indirimi kararı sonrasında piyasalarda yukarı yönlü hareketler devam ederken Ekonomist Hatice Kolçak önemli bir açıklamada bulundu. Piyasaları değerlendiren Kolçak, özellikle bir yatırım aracına dikkat çekti. İşte Kolçak’ın son açıklamalarına dair ayrıntılar…

GÜMÜŞ KAZANDIRACAK

Altın piyasasında ve döviz kurlarında gözlenen grafiklerin hareketli grafiklerin ardından Ekonomist Hatice Kolçak’tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Hem altında hem de dövizde dalgalı hareketlerin gözlendiğini belirten Kolçak, gümüşün ise değerlenme potansiyelinin yüksek olduğunu vurguladı. Kolçak, gümüşün şu an için altın ve dolara kıyas ile daha avantajlı olduğunu belirtti.

Gümüşün yatırım aracı olmasının yanı sıra endüstriyel alanda da sıklık ile kullanılan bir metal olduğunu belirten Kolçak, “Altın ve doların yanı sıra portföyde gümüşe de yer vermek riski azaltarak kazanç elde etme fırsatını artırır” ifadelerini kullandı.

“ALTERNATİF OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR”

Altının son dönemlerde hızla yükseldiğini belirten Ekonomist Hatice Kolçak, gümüş tarafında ise önemli bir yükselme potansiyelinin olduğuna dikkat çekti. “Gümüş yatırımcılara farklı ve kazançlı bir alternatif sunabilir” diyen Kolçak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Gümüş hem kısa hem de uzun vadede önemli bir yatırım fırsatı sunabilir. Yatırımcılar gümüş gibi alternatif yatırım araçlarına yönelerek kazanç potansiyelini artırabilir.”

Exit mobile version