Gündem

Vakıfbank’tan emekliye 24 bin TL nakit, 400 TL indirim desteği

Kamu bankacılığı sektörünün güçlü isimleri arasında yer alan Vakıfbank, eylül ayı kampanyaları ile yüzleri güldürdü. Özellikle desteğe ihtiyaç duyan emeklileri heyecanlandıran Vakıfbank kampanyalarının ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı. İşte merak edilenler…

Eylül ayında da kredi ve kredi kartı kampanyaları ile müşterilerinin yüzlerini güldüren kamu bankası Vakıfbank, son olarak emekli kampanyaları ile adından söz ettirdi. Desteğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyan emekliler için deveye giren kamu bankası, promosyon ve diğer ek ödeme kampanyalarına dair bilgilendirmelerde bulundu.

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilere belirli kriterler çerçevesinde 24 bin TL’ye varan nakit ödeme, ek olarak da market desteği sağlanacak. Peki, Vakıfbank’ın emekli kampanyalarına nereden ve nasıl başvuru yapılabilir? İşte konuya dair ayrıntılar…

VAKIFBANK’TAN EMEKLİYE 24 BİN TL’LİK ÖDEME

Darda olan emekliler için elini taşın altına koyan Vakıfbank, maaş harici ödeme hizmetleri ile sektörde öne çıkmayı başardı. Emeklilere maaş hesaplarını banka taşımaları halinde 12 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapmaya devam ettiğini belirten banka, ayrıca kart kullanıcısı emeklilere de senede 12 bin TL’yi bulan iade ödemelerinin yapılacağını bildirdi.

Vakıfbank tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre 24 bin TL’yi bulan ek ödeme kampanyalarından yararlanmak isteyen emeklilerin maaş hesaplarını taşımaları gerekmektedir. Taşıma talimatı bankanın şubeleri aracılığı ile yüz yüze verilebileceği gibi mobil uygulama ya da internet bankacılığı sistemi üzerinden de oluşturulabilmektedir. Her iki kampanya için de son başvuru tarihi 30 Eylül olarak belirlenmiştir.

MARKET DESTEĞİNİ RESMEN DUYURDU

Vakıfbank’ın emeklileri de kapsayan bir diğer kampanyasına göre 30 Eylül 2024 tarihine kadar Vakıfbank Worldcard ile yapılacak olan kasap, market, manav ve şarküteri harcamalarına para puan hediyesi tanımlanacak. Aynı gün yapılan bin TL’lik bir alışverişe 50 TL, toplamda ise 400 TL tutarında para puan ödenecek.

Vakıfbank’ın emekliler de dahil olmak üzere tüm bireysel müşterilerini kapsayan market kampanyasına, bankanın mobil uygulamasında yer alan ‘Cepte Kazan’ ekranı üzerinden başvuru yapılabilmektedir.