ESTRAM’a 50 yeni personel alınacak! Son başvuru tarihi 23 Eylül

Büyükşehir belediyelerinin peş peşe ilana çıktıkları şu günlerde bir haber de Eskişehir’den geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren ESTRAM bünyesine yeni personellerin dahil edileceği bildirildi. İşte ESTRAM’ın eylül ayı personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Birçok büyükşehir belediyesi eylül ayında eksik kadrolarını belirleyerek resmi kaynakları aracılığı ile ilana çıktı. İş arayışı içerisinde olan milyonlarca kişi söz konusu ilanları yakından takip ederken bugün bir haber de Eskişehir’den geldi.

Belediyecilik faaliyetleri ile öne çıkan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi; 8 hattan oluşan, şehir hastanelerini ve üniversiteleri birbirine bağlayan ve toplamda 74 istasyondan oluşan tramvay sistemi ESTRAM’ın yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Peki, ESTRAM personel alımı ilanına nereden ve nasıl başvuru yapılabilir? İşte konuya dair merak edilenler…

ESTRAM PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Birçok kişi tarafından ‘öğrenci şehri’ olarak nitelendirilen Eskişehir, son olarak istihdam çağrısı ile gündeme geldi. ESTRAM tarafından Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılan çağrı kapsamında kurum bünyesine onlarca yeni personelin dahil edileceği bilgisi kaydedildi.

ESTRAM’ın Türkiye İş Kurumu üzerinden yapmış olduğu resmi açıklamaya göre kurum bünyesine 50 otobüs şoförü alınacak. Hem kadın hem de erkek adayların başvurularına açılmış olan ilan için belirlenen şartlar ise şu şekilde:

ESTRAM PERSONEL ALIMI İLANINA NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR?

ESTRAM tarafından düzenlenmiş olan personel alımı ilanına e- posta yolu ile başvuru yapılabilmektedir. Adayların, 23 Eylül 2024 tarihine kadar ‘info@estram.com.tr’ adresine mail göndermeleri gerekmektedir. Ön başvuruları olumlu sonuçlanan adaylar, kurum tarafından mülakata davet edileceklerdir.

Exit mobile version