Baykar Teknoloji onlarca personel alacak! En az teknik lise mezunu olmak yeterli

Ülkemizin en önemli firmalarından olan Baykar Teknoloji, eksik kadrolarını belirleyerek istihdam çağrısında bulundu. Farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere onlarca yeni personele ihtiyaç duyduğunu belirten firma, söz konusu ilana dair tüm ayrıntıları paylaştı.

Türkiye’nin en önemli makine imalat ve savunma şirketlerinden olan Baykar Teknoloji, 1986 yılından bu yana varlığını sürdürüyor. Hizmetlerinin yanı sıra istihdam olanakları ile de dikkat çeken şirket, 2024 yılında da personel kadrosuna yeni isimlerin dahil edileceğini bildirdi.

Resmi web sitesi aracılığı ile yayınlamış olduğu personel alımı ilanı kapsamında farklı pozisyonlar için onlarca yeni personelin alınacağını belirten Baykar Teknoloji, başvurulara açık olan ilanına dair tüm ayrıntıları paylaştı.

BAYKAR TEKNOLOJİ PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Eksik kadrolarını belirleyerek resmi web sitesi üzerinden yeni bir personel alımı ilanı yayınlayan Baykar Teknoloji, farklı pozisyonlar için onlarca yeni personele ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Söz konusu pozisyonlar için endüstri meslek lisesi/ meslek yüksekokulu ve önlisans/ lisans mezunlarının başvurularını kabul edeceğini belirten şirket, boş kadrolarını şu şekilde paylaştı:

BAYKAR TEKNOLOJİ PERSONEL ALIMI İLANINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Baykar Teknoloji tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanına, firmanın resmi web sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version