Akbank 23 ilde personel alımı gerçekleştirecek! Şartlar belli oldu

Bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyenleri yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Sektörün en güçlü isimleri arasında yer alan Akbank, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Peki, Akbank’ın personel alımı ilanına kimler, nereden başvuru yapabilir? İşte konuya dair ayrıntılar…

İş arayışı içerisinde olan milyonlarca kişi günlük olarak personel alımı ilanlarını yakından takip ederken bir açıklama da Akbank’tan geldi. Bankacılık sektörünün en çok tercih edilenleri arasında yer alan Akbank, bazı pozisyonlarda personel eksiğinin olduğunu belirterek ilana çıktı.

Resmi web sitesi üzerinden istihdam çağrısında bulunan Akbank, söz konusu boş pozisyonlar için başvuru sürecinin devam ettiğini bildirdi. İşte Akbank’ın güncel personel alımı ilanına dair merak edilenler…

AKBANK PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Resmi web sitesi üzerinden önemli bir duyuru yayınlayan Akbank, bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyenlere seslendi. Bazı pozisyonlar için personel alımlarının yapılacağını belirten özel banka, ayrıntıları aktardı.

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul ve 23 farklı ilde saha satış alanında görev alacak kobi dinamik saha satış yönetici yardımcılarına ihtiyaç duyulmaktadır. Yanı sıra banka farklı iller için; birebir müşteri uzmanı, gişe yetkilisi, bireysel müşteri uzmanı ve nakit operasyon yetkilisi alımlarının yapılacağını da bildirmiştir.

Akbank tarafından düzenlenmiş olan personel alımı ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların bazı kriterleri karşılamaları gerekmektedir. Öncelikle her pozisyon için lisans mezuniyeti şartı bulunmaktadır. Yanı sıra açık pozisyonun olduğu il/ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartının da karşılanması gerekmektedir.

AKBANK PERSONEL ALIMI İLANINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank’ın resmi web sitesi aracılığı ile yayınlamış olduğu personel alımı ilanı, bankacılık sektöründe kariyer yapma hedefi olan birçok adayın dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu banka personel alımı ilanına nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre boş pozisyonlar için belirlenmiş olan son başvuru tarihlerine bankanın resmi web sitesi üzerinden ulaşılabilmektedir. İlgili pozisyonlara yine bankanın resmi web sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir. Banka, şahsen ya da posta yolu ile yapılan başvuruları ise dikkate almamaktadır.

Exit mobile version