Gündem

Araç sahibi emekliler dikkat! Ziraat Bankası 240 TL’lik destek verecek

Akaryakıt fiyatlarının rekor seviyelere ulaşmış olduğu şu günlerde emeklileri de ilgilendiren önemli bir kampanya açıklaması geldi. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada eylül ayı akaryakıt kampanyasının detaylarına yer verildi. İşte ayrıntılar…

Brent petrolde, dolar kurunda ve altında gözlenen dalgalı grafikler, her sektörde olduğu gibi akaryakıt sektöründe de yüksek oranlı zamların açıklanmasına yol açtı. Ülkemizde rekor seviyelere dayanan benzin, motorin ve LPG fiyatları araç sahiplerini köşeye sıkıştırırken bankaları da harekete geçirdi. Mevcut müşterilerinin bütçelerini bir nebze olsun rahatlatabilmek adına akaryakıt kampanyaları düzenleyen bankalar eylül ayında da dikkatleri üzerlerine çekerken son fırsat açıklaması Ziraat Bankası’ndan geldi.

Eylül ayı kampanyaları ile sektörde öne çıkmaya devam eden Ziraat Bankası, akaryakıt alımlarına karşı para puan hediyesi tanımlayacağını bildirdi. Söz konusu kampanyasından Bankkart kullanıcısı emekli müşterilerinin de yararlanabileceklerini belirten kamu bankası, kampanyası ile ilgili ayrıntıları paylaştı. İşte merak edilenler…

750 TL’LİK HARCAMAYA 240 TL’LİK ÖDÜL

Düzenlediği kredi ve kredi kartı kampanyaları ile sektörde dikkatleri üzerine çekmeyi sürdüren Ziraat Bankası, son olarak akaryakıt kampanyası ile adından söz ettirdi. Düzenlemiş olduğu kampanyanın başvurulara açık olduğunu belirten kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre ay sonuna kadar kampanyaya katılan ve 750 TL üzeri ve tutarları 4 akaryakıt harcaması yapan tüm Bankkart kullanıcılarına, 240 TL tutarında para puan hediyesi tanımlanacak. İlgili kampanyadan Bankkart kullanıcısı emekliler de yararlanabilecek.

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası tarafından düzenlenmiş olan 240 TL para puan hediyeli akaryakıt kampanyası katılım gerektirmektedir. Yani her Bankkart kullanıcısı otomatik olarak akaryakıt desteğinden yararlanamamaktadır.

Ziraat Bankası’nın eylül ayı akaryakıt kampanyasına bankanın mobil uygulaması ya da internet bankacılığı ekranı üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Başvurunun, ilk akaryakıt harcamasından önce yapılması gerekmektedir. Bir Bankkart kullanıcısı, adına kayıtlı birden fazla kart olması durumunda da en fazla 240 TL tutarında para puan hediyesi kazanabilecektir. Söz konusu kampanya, ticari Bankkart kullanıcılarını kapsamamaktadır.