Akademik Personel

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi 7 öğretim elemanı alacak

Kamu üniversiteleri tarafından istihdam edilmenin yollarını arayan adaylara, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden karşılık geldi. Üniversite yönetimi eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. İşte kamu üniversitesinin öğretim elemanı alımı ilanına dair merak edilenler…

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi farklı bölümlerde görevlendirmek üzere öğretim ve araştırma görevlilerine ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

Resmi Gazete’de yayınlanmış olan ilanında toplamda 7 kişilik alımın gerçekleştirileceğini belirten Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, başvurulara açılmış olan ilanına dair ayrıntıları paylaştı.

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Sağlık bilimleri fakültesi, meslek yüksekokulu ve rektörlük bünyesinde görevlendirmek üzere toplamda 7 öğretim elemanına ihtiyaç duyduğunu belirten Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, kadro dağılımını şu şekilde paylaştı:

  • Sağlık Bilimleri Fakültesi- Fizyoterapi ve Rehabilitasyon- Kardiyopulmoner Fizyoterapi- Araştırma Görevlisi: 1 kişi (ALES 70 ve YDS 50 puan şartı var)
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi- Hemşirelik- İç Hastalıkları Hemşireliği- Araştırma Görevlisi- 1 kişi (ALES 70 ve YDS 50 puan şartı var)
  • Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu- Tıbbi Hizmetler ve Teknikler- Ortopedi Protez- Ortez Programı- Öğretim Görevlisi: 1 kişi (ALES 70 şartı var, YDS şartı yok)
  • Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu- Terapi ve Rehabilitasyon- Fizyoterapi Programı- Öğretim Görevlisi: 1 kişi (ALES 70 şartı var, YDS şartı yok)
  • Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu- Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü- Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı- Öğretim Görevlisi: 1 kişi (ALES 70 şartı var, YDS şartı yok)
  • Rektörlük- Uygulamalı Birim Öğretim Görevlisi: 1 kişi (ALES 70 ve YDS 50 puan şartı var)
  • Rektörlük- Öğretim Görevlisi Uygulamalı Birim: 1 kişi (ALES 70 ve YDS 50 puan şartı var)

AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından Resmi Gazete aracılığı ile yayınlanmış olan öğretim elemanı alımı ilanı için başvuru süreci bugün itibari ile başladı. Son başvuru tarihini 2 Ekim 2024 olarak belirleyen üniversite yönetimi, başvuruların şahsen ya da posta yolu ile yapılabileceğini bildirdi.

Ön başvuru değerlendirme sonuçlarının 11 Ekim 2024 tarihinde resmen açıklanacağını belirten Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, kriterleri karşılayan adayların 18 Ekim 2024 tarihinde düzenlenecek olan sınava girmeye hak kazanacaklarını bildirdi.