Kamu Personelleri

40 yaşın altında olanlar dikkat! Büyükşehir belediyesi personel alacak: Son tarih 20 Eylül

Kamuda çalışmanın yollarını arayanlar son günlerde yayınlanan personel alımı ilanlarını yakından takip ederlerken bir açıklama da büyükşehir belediyesinden geldi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi farklı kadrolarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

Kamuya bağlı kurum ve kuruluşlarda çalışmak, her zaman için büyük önem arz etmiştir. Kamu güvencesinde kariyer yapmak yanı sıra yüksek maaş elde etmek isteyen pek çok kişi, özellikle son yıllarda kamunun istihdam fırsatlarına yönelik sık sık sorgulamalarda bulunmaktadır.

Kamu bünyesinde hizmet vermenin yollarını arayanlar için 2024 yılının sonlarına doğru onlarca personel alımı ilanı yayınlanırken bir açıklama da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Edinilen bilgilere göre Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesine farklı bölümler için yeni personeller dahil edilecek. İşte KASKİ’nin eylül ayı personel alımı ilanına dair merak edilenler…

KASKİ PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Kamudan gelen istihdam çağrılarının yakından takip edildiği şu günlerde bir açıklama da Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden geldi. Eksik kadrolarını belirleyen kamu kurumu, bazı pozisyonlar için kurum dışı işçi alımlarının yapılacağını bildirdi.

KASKİ tarafından yapılan açıklamaya göre harita teknikeri, bilgisayar mühendisi, elektrik- elektronik mühendisi ve inşaat mühendisi pozisyonlarında görevlendirmek üzere toplamda 5 yeni personel alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu ilan için adaylardan şu kriterleri sağlamaları istenecek:

  • Kahramanmaraş il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,
  • 40 yaşını aşmamış olmak,
  • Görev tanımına engel olabilecek devamlı bir sağlık sorunu bulunmamak,
  • Vardiyalı (iki vardiya) çalışma sistemine ayak uydurabilmek,
  • Son 6 aydır işsiz olmak,
  • Deneyim, eğitim gibi özel şartları sağlıyor olmak.

KASKİ PERSONEL ALIMI İLANINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

KASKİ Genel Müdürlüğü’nün resmi kaynakları aracılığı ile yayınlanmış olan eylül ayı personel alımı ilanı için başvuru süreci başladı. Adaylar 20 Eylül 2024 tarihine kadar KASKİ Genel Müdürlüğü’ne şahsen başvuruda bulunabilecek. Ön başvuruları olumlu değerlendirilen adaylar kurum tarafından sözlü sınava davet edilecek.