Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu o pozisyonlar için 45 memur alacak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan istihdam çağrısı geldi. Kamu kurumu, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere onlarca yeni personele ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte kurumun güncel personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Kamu kurum ve kuruluşları peş peşe istihdam çağrılarında bulunmaya başladı. Bu kapsamda son çağrı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan geldi.

Farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildiren Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Resmi Gazete’de yayınlanan ilanı ile dikkat çekti. Peki, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu hangi pozisyonlar için personel alacak? İşte kurumun istihdam çağrısına dair merak edilenler…

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU PERSONEL ALIMI İLANI

Kadrosunu güçlendirmek adına eksik pozisyonlarını belirleyen Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıktı. Farklı pozisyonlar için toplamda 45 personele ihtiyaç duyduğunu bildiren kamu kurumu, kadro dağılımını şu şekilde paylaştı:

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre yukarıda sıralanmış olan boş pozisyonlar için adayların 70 KPSS puanına sahip olmaları gerekiyor. Bu şartın yanı sıra; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, arşiv ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak, adli sicil kaydı temiz olmak, ilgili Bankacılık Kanunu’nun 8. maddesinin 1. fıkrasının (a), (b), (c) ve (d) bentlerinde yer alan kriterleri karşılıyor olmak gibi başvuru şartlarının da sağlanması gerekiyor.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz kriterleri sağlayan adaylar, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yayınlanmış olan 2024 yılı personel alımı ilanına başvuru yapabileceklerdir. Başvurular 10 ila 20 Ekim 2024 tarihleri arasında e- Devlet sistemi Kariyer Kapısı ekranı üzerinden kabul edilecektir. Şahsen, posta ya da e- posta yolu ile yapılan başvurular, kamu kurumu tarafından dikkate alınmayacaktır.

Exit mobile version