Kültür ve Turizm Bakanlığı sınav ile 15 sözleşmeli personel alacak

Bakanlıkların peş peşe ilana çıktıkları şu dönemde bir haber de Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geldi. Eksik kadrolarını belirleyerek Resmi Gazete üzerinden ilana çıkan bakanlık, tek kadroda ancak farklı uzmanlık dallarından olan yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

Eksik kadrolarını belirleyen Kültür ve Turizm Bakanlığı, Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıktı. Bilişim kadrosunu güçlendirmek adına yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten bakanlık, alımların sınav ile yapılacağını ifade etti.

Personel alımı ilanı için başvuru sürecinin henüz başlamamış olduğunu belirten Kültür ve Turizm Bakanlığı, ilana dair tüm ayrıntıları paylaştı.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Yapmış olduğu resmi açıklamada bilişim kadrosu için 15 sözleşmeli personele ihtiyaç duyduğunu belirten Kültür ve Turizm Bakanlığı, alımların yapılacağı pozisyonları ise şu şekilde sıraladı:

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanmış olan sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı için adayların sağlamaları gereken başlıca kriterler şu şekilde sıralanabilir:

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanmış olan sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı, bu alanda istihdam edilmek isteyen birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu ilana nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak edilirken bakanlıktan konuya ilişkin detaylı açıklama geldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre yukarıda sıralamış olduğumuz şartları sağlayan adaylar, 10- 25 Ekim 2024 tarihleri arasında e- Devlet sistemi Kariyer Kapısı ekranı üzerinden ilana yönelik başvuru oluşturabileceklerdir.

Exit mobile version