Gündem

Emekliler dikkat! Katılım bankası resmen duyurdu: Telefon ile arayana 14500 TL ödenecek

Emeklilerin geçim dertleri günden güne büyürken bu süreçte bankaların destek kampanyaları da arama motorlarına sık sık konu olmaya başladı. Karşılıksız destek almanın yollarını arayan emeklilere bir haber e Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan geldi. Katılım bankası yeni ayın ek ödeme kampanyalarını peş peşe sıraladı. İşte ayrıntılar…

Katılım bankacılığı sektörünün en güçlü isimlerinden olan Türkiye Finans, her ay olduğu gibi eylül ayında da kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Hem bireysel hem de ticari statülü müşterileri için düşük katılım paylı, uzun vadeli finansman kampanyaları düzenleyen banka, ayrıca emekli kampanyaları ile de sektörde öne çıkmayı sürdürüyor.

Son olarak eylül ayının başında duyurmuş olduğu emekli ek ödeme kampanyaları ile adından söz ettiren Türkiye Finans Katılım Bankası, söz konusu kampanyalarının başvurulara açık olduğunu bildirdi. Banka hem ‘promosyon’ hem de ‘ödül’ başlıkları altında düzenlemiş olduğu kampanyalarına ilişkin tüm ayrıntıları paylaştı. İşte merak edilenler…

TÜRKİYE FİNANS’TAN EMEKLİLERE 14500 TL’LİK KARŞILIKSIZ ÖDEME

SGK ile bankalar arasında düzenlenen maaş ödemeleri protokolünden hareket ile her ay emeklilere promosyon ödemesi gerçekleştiren Türkiye Finans Katılım Bankası, eylül ayında da ilgili hizmetinin devam ettiğini bildirdi. Banka, maaş hesabını 3 yıllığına taşıyan tüm emeklilere şu tutarlarda promosyon ödemesi yaptığını açıkladı:

  • Maaşı 9.999 TL’ye kadar olan emeklilere: 5 bin TL
  • Maaşı 10.000- 14.999 TL aralığında olan emeklilere: 8 bin TL
  • Maaşı 15.000- 19.999 TL aralığında olan emeklilere: 10 bin TL
  • Maaşı 20.000 TL ve üzeri tutarlarda olan emeklilere: 12 bin TL

Maaş hesabını taşıyan emekliye promosyonun yanı sıra bir ödül ödemesinin de tanımlanacağını belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, söz konusu ödemenin ‘referans’ doğrultusunda yapılacağını bildirdi. Buna göre maaş hesabını taşıdıktan sonra emekli yakınlarına referans olanlara her bir emekli yakını için 250 TL, toplamda ise 2 bin 500 TL tutarında nakit ödül tanımlanacak.

TÜRKİYE FİNANS EMEKLİ KAMPANYALARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye Finans Katılım’dan 14 bin 500 TL’ye varan maaş harici ödeme almak isteyen emeklilerin, maaş hesaplarını banka bünyesine taşımaları gerekmektedir. Taşıma talimatı bankanın şubeleri aracılığı ile şahsen verilebileceği gibi internet bankacılığı ya da mobil uygulama üzerinden online olarak da verilebilmektedir. Yanı sıra bankanın, ‘0850 222 22 44’ numaralı müşteri iletişim merkezi üzerinden de hesabın taşınmasına yönelik talimat oluşturulabilmektedir.