Gündem

Emeklilere eylül ayı sürprizi! O banka, hemen başvuruna 15 bin TL ödüyor

Emeklileri ilgilendiren banka kampanyalarının milyonlarca kişi tarafından yakından takip edildiği şu günlerde, Garanti BBVA’dan da sevindiren bir açıklama geldi. Özel banka, eylül ayı emekli promosyonu kampanyasının başvurulara açık olduğunu belirterek ayrıntıları paylaştı.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlenmiş olan şartları sağlayarak emekli maaşı almaya hak kazanan vatandaşlara, Garanti BBVA’dan müjdeli haber geldi. SGK’da kayıtlı maaş hesabı bulunan emeklilerin ilgili hesaplarını bankaya taşımaları halinde promosyon ödemesinden yararlanabileceklerini belirten Garanti BBVA, eylül ayı fırsatına dair ayrıntıları paylaştı.

Düzenlemiş olduğu kampanyanın eylül ayının sonuna kadar devam edeceğini belirten Garanti BBVA, maaş hesabını 3 yıllığına taşıyan tüm emeklilerin kampanyadan yararlanabileceklerini bildirdi.

GARANTİ BBVA’DAN EMEKLİLERE EYLÜL AYI JESTİ

Maaş hesaplarını taşımaları halinde emeklilere karşılıksız olarak nakit desteğinde bulunacağını belirten Garanti BBVA, güncel promosyon tutarlarını şu şekilde paylaştı:

  • SGK’dan 0- 9.999 TL aralığında maaş alan emeklilere: 6 bin 250 TL
  • SGK’dan 10.000- 14.999 TL aralığında maaş alan emeklilere: 10 bin TL
  • SGK’dan 15.000- 19.999 TL aralığında maaş alan emeklilere: 12 bin 500 TL
  • SGK’dan 20.000 TL ve üzeri tutarlarda maaş alan emeklilere: 15 bin TL

GARANTİ BBVA’NIN EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Garanti BBVA tarafından düzenlenmiş olan eylül ayı emekli promosyonu kampanyası, şu sıralar nakit desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyan milyonların dikkatlerini çekmeyi başardı. Bankanın söz konusu kampanyasına nereden ve nasıl başvuru yapabileceklerini merak eden emekliler, arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaya başladı.

Resmi web sitesi üzerinden ilan etmiş olduğu eylül ayı emekli promosyonu kampanyasının başvurulara açık olduğunu belirten Garanti BBVA, farklı yöntemler ile kampanyaya başvuru yapılabileceğini ifade etti. Bankanın yaptığı açıklamaya göre emekliler maaş hesaplarını hem şubeler hem mobil uygulama hem de internet bankacılığı ekranı üzerinden taşıyabilmektelerdir. Hesap taşıma sürecinin tamamlanmasının ardından ise banka, ilgili promosyon tutarını emekli müşterisinin hesabına doğrudan aktarmaktadır.