Büyükşehir belediyesi 13 pozisyon için 47 personel alımı gerçekleştirecek

Kamu personel alımı ilanları arama motorları üzerinden sık sık sorgulanırken bir açıklama da Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Eksik kadrolarını belirleyen belediye yönetiminin 13 pozisyon için personel alımları gerçekleştireceği öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Bakanlıklar ve onlara bağlı olarak hizmet veren kurumlar eylül ayında peş peşe ilana çıkarlarken belediyelerden de istihdam çağrıları gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde İBB iştiraklerinden personel alımına yönelik açıklamalar gelirken son olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi de yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

Eksik kadrolarını belirleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, 13 farklı pozisyon için onlarca yeni personele ihtiyaç duyduğunu açıkladı. Peki, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin personel alımı ilanına nereden ve nasıl başvuru yapılabilir? İşte konuya dair merak edilenler…

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

13 farklı kadro için toplamda 47 yeni personele ihtiyaç duyduğunu bildiren Antalya Büyükşehir Belediyesi, kadro dağılımını ve başvuru şartlarını şu şekilde paylaştı:

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanına, 18 Eylül 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecektir. Adaylar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan Antalya İnsan Kaynakları A.Ş.’ye şahsen başvurmalılardır.

Exit mobile version