Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı ilana çıktı: O pozisyonlar için 400 memur alınacak

Eksik kadrolarını belirleyerek Resmi Gazete üzerinden ilana çıkan Adalet Bakanlığı, farklı pozisyonlar için yüzlerce yeni personele ihtiyacı olduğunu bildirdi. İşte Adalet Bakanlığı’nın 2024 memur alımı ilanına dair ayrıntılar…

Kamuda görevlendirilmek isteyen pek çok kişi, eylül ayı personel alımı ilanlarını yakın takip altına aldı. Şartlarını karşıladıkları ilanlara başvuru yapan adaylara bir haber de Adalet Bakanlığı’ndan geldi.

Eksik kadrolarını belirleyerek Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkan Adalet Bakanlığı, iki farklı pozisyon için hem açıktan hem de kurum içinden personel alımlarının yapılacağını bildirdi. Söz konusu ilan için başvuru sürecinin henüz başlamamış olduğunu belirten bakanlık, ilana dair merak edilenleri aktardı. İşte ayrıntılar…

ADALET BAKANLIĞI MEMUR ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Resmi Gazete’de yayınlanmış olan Adalet Bakanlığı personel alımı ilanına göre bakanlık bünyesine icra müdürleri ve icra müdür yardımcıları alınacak. Toplamda 400 kişilik alım gerçekleştirecek olan bakanlık, 100 personeli görevde yükselme sureti ile kurum içinden, 300 personeli ise sınav ile istihdam edecek.

300 icra müdürü ve icra müdür yardımcısı alımı için ÖSYM tarafından 7 Aralık tarihinde yazılı sınav düzenleneceğini belirten Adalet Bakanlığı, sınav merkezlerinin ise Ankara- Çankaya ve Ankara- Yenimahalle adreslerinde kurulacak olduklarını bildirdi.

ADALET BAKANLIĞI MEMUR ALMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Adalet Bakanlığı’nın 300 icra müdürü ve icra müdür yardımcısı alımı için başvuru ekranları henüz erişime açılmadı. Bakanlık tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre sınav başvuruları 24- 30 Ekim tarihleri arasında kabul edilecek. Arzu edenler ÖSYM başvuru merkezleri aracılığı ile arzu edenler ise ÖSYM’nin resmi web sitesi üzerinden sınav başvurularını tamamlayabilecek.

ÖSYM tarafından düzenlenecek olan yazılı sınava girecek olan adaylar, ilgili başvuru tarihleri arasında 950 TL’lik sınav ücretini yatırmak ile yükümlü olacaklardır. Ödemeler, ÖSYM’nin resmi web sitesinde yer alan e- İşlemler ekranı üzerinden yapılabilecektir. Sınav başvurusu tamamlandıktan sonra yapılması gereken ödemede bir aksilik yaşanması halinde sorumluluk adayın kendisinde olacaktır.