Gündem

Ziraat Bankası emekliler için müjdeledi: Günde 111 TL ödeyene 50 bin TL’lik kredi fırsatı!

Ekonomik açıdan çıkmazda olan emeklilere, kamudan müjdeli haber geldi. Eylül ayı kampanyaları ile dikkat çeken Ziraat Bankası, emeklilerin de başvurularına açık olan tüketici kredi kampanyasının tüm ayrıntılarını paylaştı. İşte merak edilenler…

Yetkililer 2024 yılının başında yapmış oldukları açıklamalarda bu yılın ‘Emekli Yılı’ olarak nitelendirildiğini belirtmişlerdi. Söz konusu açıklamanın ardından milyonlarca emeklinin bütçesini ferahlatmak adına önemli adımların atılacağı düşünülürken beklentiler karşılıksız kaldı.

Bugün gelinen noktada en düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL olması, emeklilerin büyük tepkileri ile karşılaştı. Asgari ücretin 17 bin 2 TL, en düşük memur maaşının ise 30 bin TL’nin üzerinde olması, emeklilerin ‘ek zam’ taleplerinin sıklaşmasına yol açtı. Ancak yetkililer, yeni zam dönemi için her zaman olduğu gibi sene başını işaret etti.

Ek zam hayalleri suya düşen emekliler geçim dertlerini bir nebze olsun dağıtabilmek amacı ile bankaların kredi kampanyalarına yöneldi. Yüksek faiz uygulamaları milyonların ellerini kollarını bağlarken beklenen destek haberi Ziraat Bankası’ndan geldi. Kamu bankası hem emeklilerin hem de diğer bireysel tüketicilerin başvurularına açık olan tüketici kredi paketinin tüm ayrıntılarını paylaştı. İşte merak edilenler…

ZİRAAT BANKASI’NDAN MUHTEŞEM KREDİ FIRSATI

Kamu bankacılığı sektörünün önde gelen isimlerinden olan Ziraat Bankası, son olarak eylül ayı kredi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti. Hem mevcut hem de yeni müşterilerinin başvurularına açık olan tüketici kredisinden emeklilerin de yararlanabilecekleri bildirildi.

Emeklilere promosyon kampanyası kapsamında 12 bin TL’ye kadar ek ödeme hizmeti sunan Ziraat Bankası, yeni kredi kampanyası dahilinde ise 36 ay vade ve yüzde 4,49 faiz karşılığında nakit desteğinin alınabileceğini bildirdi. Söz konusu ürüne ilişkin örnek maliyet tablosu ise şu şekilde düzenlendi:

  • Kredi tutarı: 50 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 4,49
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Taksit tutarı: 3.353,57 TL

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası’nın tüketici kredisine, bankanın şubeleri üzerinden şahsen başvuru yapılabilmektedir. Yanı sıra bankanın mobil uygulaması ve internet bankacılığı ekranı üzerinden de tüketici kredisine yönelik başvuru oluşturulabilmektedir.