Gündem

Ayda 608 TL ödeyen emekliye 10 bin TL’lik destek! Denizbank resmen açıkladı

Eylül ayı emekli promosyonu kampanyalarının yakından takip edildiği şu günlerde, milyonları sevindirecek bir destek açıklaması geldi. Özel bankacılık sektörünün güçlü isimlerinden olan Denizbank, emekliler için özel olarak bir kredi ürünü düzenlemiş olduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde gerek yüksek enflasyon gerek ise de düşük maaş sorunlarından ötürü geçim dertleri hat safhaya ulaşmış olan emekliler, bankaların güncel kampanyalarını yakın takip altına aldı. Karşılıksız nakit desteği alabilmek adına arama motorları üzerinden promosyon kampanyalarını sorgulayan emeklilere karşılık veren bankalardan biri de Denizbank oldu.

Özel bankacılık sektörünün en güçlü isimlerinden olan Denizbank, darda olan emeklilere 12 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacağını bildirdi. Eylül ayının sonuna kadar devam edecek olan kampanyaya hem şubeler hem de diğer kanallar üzerinden başvuru yapılabileceğini belirten banka, ayrıca emekli özel kredisini de müjdeledi.

‘Fırsat Dolu Emekli Kredisi’ başlığı ile müjdelemiş olduğu emekli kredisi kampanyası kapsamında tüm SGK hak sahiplerine nakit desteği vereceğini belirten Denizbank, güncel kampanyasına dair merak edilenleri paylaştı.

DENİZBANK’TAN UYGUN FAİZLİ EMEKLİ KREDİSİ

Eylül ayı kredi ve kredi kartı kampanyaları ile müşterilerine destek olmaya devam eden Denizbank, son olarak emekliler için avantajlı bir kampanya düzenlediğini bildirdi. Söz konusu kampanyası dahilinde SGK’dan maaş alan tüm vatandaşlara uygun faiz karşılığında nakit desteği vereceğini belirten banka, ayrıntıları aktardı.

Denizbank tarafından düzenlenmiş olan Fırsat Dolu Emekli Kredisi’nin üst limiti 250 bin TL olarak belirlendi. Kredi ürünü dahilinde uygulanacak olan başlangıç faizi yüzde 3,89 olarak açıklanırken kullanılabilecek azami vade sayısı ise 36 ay olarak bildirildi. Kampanya kapsamında hazırlanmış olan örnek maliyet tablosu ise şu şekilde paylaşıldı:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 3,89
  • Kredi tahsis ücreti: 50 TL
  • Aylık taksit tutarı: 608,78 TL

DENİZBANK EMEKLİ KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

Denizbank’ın Fırsat Dolu Emekli Kredisi kampanyasına, bankanın şubeleri aracılığı ile şahsen ya da mobil uygulama ve internet bankacılığı ekranı üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir.