Kültür ve Turizm Bakanlığı ilana çıktı! YTB bünyesine 4 uzman alınacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı (YTB), eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. İşte YTB tarafından düzenlenmiş olan personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Yeni yıl öncesi kamu kurum ve kuruluşları tarafından peş peşe personel alımı ilanları yayınlanırken bir açıklama da Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’ndan geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren kurum, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı.

Tek kadroda görevlendirmek üzere yeni personel alımlarının yapılacağını belirten YTB, söz konusu ilan için başvuru sürecinin başlamış olduğunu bildirdi. Peki, YTB’nin personel alımı ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? İşte konuya dair merak edilenler…

YTB PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Eksik kadrolarını belirleyerek Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkan YTB, ilgili ilanı için bugün itibari ile başvuru sürecinin başlamış olduğunu bildirdi. ‘Alan uzmanı’ kadrosunda görevlendirmek üzere 4 yeni personele ihtiyaç duyduğunu belirten kamu kurumu, ilan başvuru kriterlerini ise şu şekilde sıraladı:

YTB PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

YTB tarafından Resmi Gazete aracılığı ile yayınlanmış olan personel alımı ilanı için başvuru süreci bugün itibari ile başladı. 25 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek olan süreçte adaylar başvurularını e- Devlet sistemi Kariyer Kapısı ekranı üzerinden kuruma iletebilecekler. Şahsen, e- posta ya da posta yolu ile yapılan başvurular ise kurum tarafından dikkate alınmayacak. Ön başvuruları olumlu sonuçlanan adaylar, kurum tarafından düzenlenecek olan sınava girmeye hak kazanacaklar.

Exit mobile version