Milli Savunma Bakanlığı 7 bilişim personeli alacak! KPSS ve yabancı dil şartı var

Kamuda istihdam edilmenin yollarını arayanlar için Milli Savunma Bakanlığı’ndan önemli bir açıklama geldi. Kurum bünyesine bilişim personellerinin alınacağını belirten bakanlık, başvurulara açık olan ilanına ilişkin ayrıntıları paylaştı. İşte merak edilenler…

Kamu kurum ve kuruluşlarının fırsatlarından yararlanmak isteyen birçok kişi, son dönemlerde kamudan gelen personel alımı ilanlarını yakından takip etmeye başladı. Kariyerini ve dolayısı ile de kazancını garanti altına almak isteyen kişilere son olarak Milli Savunma Bakanlığı’ndan istihdam çağrısı geldi.

Eksik kadrolarını belirleyerek Resmi Gazete üzerinden ilana çıkan Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda istihdam etmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Söz konusu ilan için başvuru sürecinin devam ettiğini bildiren bakanlık, ayrıntıları paylaştı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış olan Mili Savunma Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanına göre kuruma, sözlü sınav ile 7 personel alımı yapılacak. Alımların yapılacağı boş pozisyonlar ise şu şekilde olacak:

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre açık olan her pozisyon için özel başvuru şartları belirlendi. Söz konusu şartlara bakanlığın resmi web sitesi üzerinden ulaşılabileceğini belirten yetkililer, genel başvuru kriterlerini ise şu şekilde paylaştı:

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Milli Savunma Bakanlığı’nın sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanına 3 Ekim 2024 tarihine kadar bakanlığın ‘personeltemin’ sayfası üzerinden online olarak başvuru yapılabilecektir.

Exit mobile version