Akademik Personel

Balıkesir Üniversitesi ders verecek öğretim görevlileri alacak! 70 ALES puanı şartı var

Geçtiğimiz günlerde yayınladığı personel alımı ilanı ile dikkatleri üzerine çeken Balıkesir Üniversitesi, bir ilan daha yayınladı. Resmi Gazete aracılığı ile yayınlanmış olan ilan dahilinde üniversite bünyesine yeni öğretim görevlilerinin alınacağı öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Bir ilanı başvurulara açık olan Balıkesir Üniversitesi, vakit kaybetmeden bir kez daha ilana çıktı. Önceki ilanından farklı olarak bu kez ders verecek öğretim görevlilerine ihtiyaç duyduğunu bildiren üniversite yönetimi, ayrıntıları aktardı.

Farklı bölümlerde görevlendirmek üzere yeni öğretim görevlilerine ihtiyaç duyduğunu duyuran Balıkesir Üniversitesi, söz konusu ilanının başvurulara açık olduğunu belirtti.

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Toplamda 3 öğretim görevlisine ihtiyaç duyduğunu açıklayan Balıkesir Üniversitesi, başvuru süreci devam eden ilanına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Tüm pozisyonlar için ALES’ten 70, YDS’den ise 50 puan almış olma şartının olduğunu belirten Balıkesir Üniversitesi, boş kadrolarını şu şekilde sıraladı:

  • Balıkesir Meslek Yüksekokulu- Bilgisayar Tekn. Böl. Bilgisayar Prog. Pr.- Öğretim Görevlisi (ders verecek- 5. derece)
  • İlahiyat Fakültesi- İslam Tarihi ve Sanatları Böl. Türk Din Musikisi ABD- Öğretim Görevlisi (ders verecek- 4. Derece)
  • Rektörlük- Rektörlük TÖMER için- Öğretim Görevlisi (ders verecek- 3. Derece)

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Balıkesir Üniversitesi tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı, akademik kariyer yapma hedefinde olan birçok aday tarafından yakın takip altına alındı. Söz konusu ilana nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü’nün Resmi Gazete aracılığı ile yapmış olduğu açıklamaya göre ilgili öğretim görevlisi alımı ilanına 23 Eylül 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecektir. Adaylar son başvuru tarihi mesai bitimine kadar ilgili bölümün fakülte dekanlığına/ yüksekokul müdürlüklerine/ rektörlüğe şahsen ya da posta yolu ile başvuru yapabileceklerdir. İnternet üzerinden iletilen başvurular dikkate alınmazken postada yaşanan gecikmeler de adayın sorumluluğundadır. Ayrıca eksik belge ile yapılan başvurular da üniversite yönetimi tarafından dikkate alınmayacaktır.

Son olarak adaylar yalnızca bir bölüm için başvuru oluşturabileceklerdir. Birden fazla bölüm için başvuru yaptıkları tespit edilen adaylar, üniversite yönetimi tarafından değerlendirilmeyeceklerdir.