Kamuya 30 destek personeli ve şoför alınacak! Başvuru süreci başladı

Kamu kurumlarına bağlı olarak çalışmanın yollarını arayanlara Kadıköy Belediyesi’nden müjdeli haber geldi. Belediyenin iştirak şirketlerinden birinin toplamda 30 yeni personele ihtiyaç duyduğu bildirildi. İşte söz konusu ilana dair merak edilenler…

Kamuda veyahut da kamuya bağlı olarak hizmet veren kurumlarda hizmet vermenin yollarını arayanlara, Kadıköy Belediyesi’nden karşılık geldi. Belediyenin iştiraklerinden olan Kasdaş, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı.

Kasdaş tarafından yapılan açıklamaya göre şirket bünyesine destek personelleri ve şoförler alınacak. Şirket, başvuru süreci devam eden ilanına dair tüm ayrıntıları aktardı.

KASDAŞ PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Kadıköy Belediyesi’nin iştirak şirketlerinden olan Kasdaş, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Söz konusu ilanında 10 şoföre, 20 destek personeline ihtiyacı olduğunu belirten şirket, başvuru şartlarını ise şu şekilde sıraladı:

KASDAŞ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Kadıköy Belediyesi’nin iştirak şirketlerinden olan Kasdaş tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı, şirket bünyesinde destek personeli ya da şoför olarak hizmet vermek isteyen birçok adayın dikkatini çekmeyi başardı. Başvuru süreci devam eden ilana nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu boş pozisyonlara e- posta yolu ile başvuru yapılabilecek. 17 Eylül tarihinden sonra gönderilen mailler, şirket tarafından dikkate alınmayacak.

Kasdaş’ın istihdam fırsatı ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen adaylar, Kadıköy Belediyesi’nin resmi web sitesini veyahut da şirketin web sitesini ziyaret edebilirler.

Exit mobile version