Maaşını Halkbank’tan alan memurlara 100 bin TL’lik destek! Resmen duyuruldu

Memur maaşları ve memurların geçim dertleri gündemden düşmezken Halkbank’tan milyonları sevindirecek bir haber geldi. Maaşlarını Halkbank’tan alanlara düşük faiz karşılığında kredi desteğinin verileceği bildirildi. İşte ayrıntılar…

Kamu bankacılığı sektörünün en çok tercih edilenleri arasında yer alan Halkbank, eylül ayı kampanyaları ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Öğrenciler, emekliler, esnaflar ve diğer gruplarda yer alan vatandaşlar için birbirinden avantajlı kredi ve kredi kartı kampanyaları düzenleyen kamu bankası, son olarak maaş müşterileri için yeni bir kampanya düzenlemiş olduğunu bildirdi.

Maaşını Halkbank’tan alan memurları ve diğer müşterileri kapsayan Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası, geçim derdi içerisinde olan milyonlarca vatandaşın dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu kredi kampanyasının içeriği ve başvuru detayları merak konusu oldu. İşte Halkbank’ın maaş müşterileri için özel olarak düzenlemiş olduğu eylül ayı kredi kampanyasına dair ayrıntılar…

MAAŞINI HALKBANK’TAN ALANA UYGUN KREDİ FIRSATI

Son dönemlerde gerek yüksek enflasyon gerek ise de diğer faktörlerden ötürü ağırlaşmış olan ekonomik şartlar, her kesimden vatandaşın bütçesi üzerinde deprem etkisi yarattı. Aylık kazançları ile ayın ortasını dahi göremeyen vatandaşlar bu süreçte bankalardan destek alabilmenin yollarını ararlarken yüzleri güldüren açıklama Halkbank’tan geldi.

Sektörün en güçlü isimleri arasında yer alan Halkbank, maaş müşterileri için özel olarak bir kampanya düzenlemiş olduğunu bildirdi. Söz konusu kampanyanın bir ihtiyaç kredisi ürünü olduğunu belirten banka, ürününün başlangıç faizini yüzde 4,95, azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirledi.

HALKBANK MAAŞ MÜŞTERİSİ KREDİ KAMPANYASI ÖRNEK MALİYET TABLOSU

Halkbank’ın; eşit ödemeli, artan ödemeli, azalan ödemeli, 3 ayda bir eşit ödemeli seçenekleri ile duyurmuş olduğu kredi kampanyasına ilişkin örnek maliyet tablosu da oluşturuldu.

Halkbank mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı ve şubeleri üzerinden başvurulara açmış olduğu kredi kampanyasının örnek hesaplama tablosunu şu şekilde düzenledi:

Exit mobile version