2024 Adalet Bakanlığı bilişim personeli alımı ilanı: Başvuru şartları neler?

Geçtiğimiz haftalarda ilana çıkan Adalet Bakanlığı, bakanlık bünyesinde hizmet vermek isteyen adaylar tarafından yakın takip altına alındı. Bakanlığın söz konusu ilanına nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu. İşte ilgili ilana ilişkin ayrıntılar…

Personel alımı ilanlarının gündemden düşmediği şu günlerde Adalet Bakanlığı’ndan da bir istihdam çağrısı gelmişti. 3 Eylül 2024 tarihinde Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkan bakanlık, tek kadroda, farklı uzmanlık alanlarından olan bilişim personellerinin istihdam edileceğini bildirmişti.

Yaklaşık olarak 10 gündür başvurulara açık olan Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı, son olarak bugün arama motorlarına konu oldu. Bakanlığın bilişim kadrosuna dahil olmak isteyen ancak söz konusu ilana henüz başvurmamış olan pek çok kişi, ilanın ayrıntılarını öğrenmek üzere sorgulamalarını hızlandırdı. İşte Adalet Bakanlığı’nın bilişim personeli alımı ilanına dair merak edilenler…

24 BİLİŞİM PERSONELİ ALINACAK

Adalet Bakanlığı tarafından düzenlenmiş olan sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı için başvuru ekranları 3 Eylül 2024 tarihinde adayların erişimlerine açılmıştı. Söz konusu ilan için başvuru sürecinin halen devam ettiğini belirten Adalet Bakanlığı, toplamda 24 yeni personele ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

Adalet Bakanlığı’nın sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı kapsamında duyurmuş olduğu boş pozisyonları şu şekilde kayda geçti:

ADALET BAKANLIĞI’NIN PERSONEL ALIMI İLANINA NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR?

Adalet Bakanlığı tarafından düzenlenmiş olan sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı için başvuru süreci devam ediyor. Adaylar, 17 Eylül 2024 tarihine kadar e- Devlet sistemi Kariyer Kapısı ekranı üzerinden online olarak başvurularını tamamlayabilecekler. Bakanlık, bu ilan dahilinde adaylardan herhangi bir KPSS puanına sahip olmalarını istemeyecek. Adaylar, kendi alanlarında eğitim, deneyim, yaş gibi özel şartları sağlamak ile yükümlü olacaklar.

Exit mobile version