Emekliler dikkat! 125 bin TL’lik krediniz kamu bankasından: Üstelik 3 ay ödeme ertelemeli

Nakit desteğine ihtiyaç duyan emekliler için kamu bankasından eşsiz bir teklif geldi. Tüm bireysel kullanıcıların başvurularına açılmış olan kredi kampanyasından emeklilerin de yararlanabileceklerini belirten Vakıfbank, ayrıntıları aktardı.

Son dönemlerde gerek yüksek enflasyon gerek kur farkı gerek ise de farklı faktörlerin etkileri ile ağırlaşan yaşam şartları, milyonlarca kişinin bütçesini derinden etkiledi. Aylık kazançları ile en temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta güçlük çeken vatandaşlar, bu süreçte özellikle bankaların kredi fırsatlarını yakın takip altına aldı.

Ağırlaşan ekonomik şartlardan etkilenen başlıca gruplar arasında yer alan emekliler de banka kredilerine yönelik sorgulamalarda bulunmaya başladı. Emekli maaşları ile geçinmekte güçlük çektikleri için ek bir desteğe ihtiyaç duyan vatandaşların kredi kampanyalarına yoğun ilgileri devam ederken beklenen haber Vakıfbank’tan geldi.

Kamu bankacılığı sektörünün en çok talep gören isimleri arasında yer alan Vakıfbank, avantajlı kredi kampanyası ile yüzleri güldürdü. Emeklilerin desteğe belki de en çok ihtiyaç duydukları şu günlerde kampanyası ile bütçeleri ferahlatmayı amaçlayan kamu bankası, kampanyasına dair tüm merak edilenleri paylaştı.

VAKIFBANK’TAN ESNEK ÖDEME PLANLI KREDİ KAMPANYASI

Kamu bankacılığı sektörünün en güçlü isimlerinden olan Vakıfbank, eylül ayı kampanyaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Kredi ve kredi kartı kampanyalarının yanı sıra emekli promosyonu ödemeleri ile de dikkat çeken kamu bankası, son olarak milyonları ilgilendiren kredi desteğini duyurdu.

Vakıfbank, emeklilerin de yararlanabilecekleri kredi kampanyasının üst limitini 125 bin TL olarak belirledi. Kampanya dahilinde 36 ay vade imkanından yararlanılabileceğini belirten banka, taksit ödemelerinin ise hem aylık hem de 3 ayda bir olacak şekilde yapılabileceğini bildirdi.

VAKIFBANK KREDİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR?

Vakıfbank tarafından düzenlenmiş olan 125 bin TL üst limitli kredi kampanyasına bankanın SMS kanalı üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Bunun için ‘KREDI, T.C. kimlik no, doğum tarihi (aygünyıl), aylık gelir’ bilgilerinin yazılıp, 5724’e kısa mesaj gönderilmesi yeterli olacaktır. SMS başvurusu olumlu sonuçlanan kişilerin hesaplarına ilgili kredi tutarı aktarılacaktır.

Exit mobile version