İŞKUR açıkladı: 20 kişilik alım için başvuru süreci devam ediyor!

Geçtiğimiz hafta ilana çıkan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), söz konusu personel alımı ilanı için başvuru sürecinin devam ettiğini bildirdi. İşte Türkiye İş Kurumu’nun istihdam çağrısına dair merak edilenler…

Türkiye İş Kurumu, son dönemlerin en çok sorgulanan kamu kurumlarından biri olarak öne çıkıyor. Kazançlarını artırmak ve meslek öğrenmek isteyen pek çok kişi, kurum tarafından düzenlenen istihdam projelerini ve personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor.

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan personel alımı ilanları arama motorlarına sık sık konu olurken kurumdan kendi kadrosu için istihdam çağrısı geldi. Bu kez kendi personel kadrosunu genişletme kararı alan İŞKUR, söz konusu ilanının başvurulara açık olduğunu bildirdi. Peki, İŞKUR’un personel alımı ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? İşte konuya dair ayrıntılar…

İŞKUR 20 BİLİŞİM PERSONELİ ALACAK

Türkiye İş Kurumu geçtiğimiz hafta ilana çıkmış ve kurum bünyesine 20 personelin alınacağını bildirmişti. İŞKUR tarafından yayınlanan personel alımı ilanı, bugün de arama motorları üzerinden sorgulanan istihdam fırsatlarından biri olarak kayda geçti.

Türkiye İş Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre kuruma, bilişim kadrosunda görevlendirmek üzere 20 personel alınacak. Alımlar; kıdemli siber uzmanı (1), ağ ve güvenlik uzmanı (1), kıdemli iş zekası uzmanı (1), kıdemli veri tabanı uzmanı (1), takım lideri ve kıdemli yazılım uzmanı (3), kıdemli yazılım uzmanı (4), yazılım uzmanı (6), mobil yazılım uzmanı (2) ve front end web yazılım uzmanı (1) pozisyonları için yapılacak.

İŞKUR’UN PERSONEL ALIMI İLANINA NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR?

Türkiye İş Kurumu’nun personel alımı ilanı kapsamında KPSS’den 70 puan almış olma şartı göz önünde bulundurulmaktadır. İlgili pozisyonlar için belirlenmiş olan eğitim, deneyim, yaş ve diğer şartları sağlayan adaylar, 23 Eylül 2024 tarihine kadar ilana başvuru yapabileceklerdir.

Türkiye İş Kurumu’nun resmi kaynakları aracılığı ile yayınlamış olduğu bilişim personeli alımı ilanına, e- Devlet sistemi Kariyer Kapısı ekranı üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir. Şahsen ya da posta yolu ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Exit mobile version