Emeklilerin kredi borçları tarih olacak! 50 bin TL’lik destek resmen duyuruldu

Düşük maaşları ile geçinemeyen ve bu neden ile de bankalardan kredi çekmek durumunda kalan emeklilere, özel bankacılık sektöründen önemli bir açıklama geldi. Edinilen bilgilere göre Aktif Bank, emeklilere borçlarını kapatma fırsatı sunacak. İşte Aktif Bank’ın söz konusu hizmetine dair ayrıntılar…

Özel bankacılık sektörünün özellikle son dönemlerde en çok tercih edilen isimleri arasında yer alan Aktif Bank, eylül ayı kampanyaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Düzenlediği avantajlı kredi kampanyaları ile darda olan milyonlarca vatandaşa destek veren banka, son olarak emeklilerin de yüzlerini güldürecek bir açıklamada bulundu.

Hali hazırda dijital bankacılık kolu olan N Kolay aracılığı ile emeklilere kredi hizmeti sunan Aktif Banka, kendi bünyesinde geliştirmiş olduğu borç kapatma kredisini müjdeledi. Farklı bankalara borçları bulunan emeklilere bir nevi borçlarını yapılandırma fırsatı sunacağını bildiren banka, başvurulara açık olan kredi kampanyasına dair tüm ayrıntıları paylaştı.

AKTİF BANK EMEKLİ BORÇ KAPATMA KREDİSİ EYLÜL 2024

Gerek yüksek enflasyon gerek ise de düşük maaşları sebebi ile aylardır büyük bir geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere Aktif Bank’tan müjdeli haber geldi. Maaşlarını PTT’den alan emeklilere 3 bin 600 TL promosyon ödeyen banka, farklı bankalara borçlu olan emeklilere de destek vereceğini bildirdi.

Aktif Bank’ın internet sitesi üzerinden yayınlanmış olan resmi açıklamaya göre farklı bankalarda ‘borçlu’ konumunda olan emeklilere, borç kapatma kredisi hizmeti sunulacak. Söz konusu kredinin üst limiti 50 bin TL, faiz oranı yüzde 5,79, vade sayısı ise 36 ay olacak. Bu veriler doğrultusunda hazırlanan örnek maliyet tablosu ise şu şekilde kayda geçti:

AKTİF BANK EMEKLİ BORÇ KAPATMA KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aktif Bank’ın emekli borç kapatma kredisi hizmetinden yararlanmak isteyenler, bankanın internet bankacılığı ekranı ya da mobil uygulaması üzerinden online olarak başvuruda bulunabilirler.

Exit mobile version