Ekonomi

Exxen abonelik ücretlerine dev zam: 400 TL’ye dayandı

Son dönemlerin en çok tercih edilen dijital platformlarından olan Exxen, son olarak yayınları ile değil ücretlendirme politikası ile gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre Exxen abonelik ücretlerine yüksek oranlarda zam yapıldı. İşte güncel fiyat listesine dair ayrıntılar…

Ana akım medyada yayınlanan işlere iyi bir alternatif olarak kurulan dijital platformlar, son dönemlerde kapsamlarını oldukça genişletti. Diziden filme, belgeselden çocuk yayınlarına kadar pek çok kategori altında yeni içerikler üreten platformlar, ülkemizde de geniş yankı uyandırdı. Yabancı platformların yanı sıra yerli platformlar da son dönemlerde yakından takip edilirlerken özellikle Exxen artan abone sayısı ile dikkat çekti.

Başrollerini Feyyaz Yiğit, Ahmet Kürşat Öçalan ve Kıvanç Kılınç gibi isimlerin paylaştıkları ‘Gibi’ isimli dizi ile abone sayısını artıran Exxen, son dönemlerin en çok takip edilen dijital platformlarından biri olmaya devam ediyor. Dizilerin yanı sıra futbol maçlarını yayınlaması ile de dikkatleri üzerine çeken platform, her geçen gün abone sayısını daha da artırıyor.

Exxen’in projeleri sık sık arama motorlarına konu olurken şirketten gelen zam açıklaması aboneleri şaşkına uğrattı. Henüz Exxen üyeliği olmayan birçok kişi de artan fiyatların ardından abone olma isteklerini gözden geçirmeye başladı. Dev üyelik zammının ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı. İşte Exxen’in güncel abonelik ücretlerine dair merak edilenler…

ÜCRET ZAMMI RESMEN AÇIKLANDI

Tv8’in de sahibi olan Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen, son olarak bir zam açıklaması ile gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre firma, bu ay itibari ile uygulanacak olan zamlı fiyat listesini ilgilileri ile paylaştı.

EXXEN ABONELİK ÜCRETLERİ GÜNCEL

Exxen yönetimi tarafından alınmış olan zam kararı, platformun abonelerine bir e- posta aracılığı ile bildirildi. Yeni abonelik ücretleri şu şekilde kayda geçti:

  • Exxen aylık ücreti: 129 TL’den 160,90 TL’ye yükseltildi.
  • 1 aylık reklamlı Exxen Spor paketi ücreti: 289,50 TL’den 327,90 TL’ye yükseltildi.
  • Reklamsız Exxen aylık ücreti: 179 TL’den 223,90 TL’ye yükseltildi.
  • Reklamsız Exxen Spor paketi ücreti: 239 TL’den 390,90 TL’ye yükseltildi.