İstanbullular kahrolacak! İBB’den kallavi zam kararı geldi: Yüzde 166’lık artış açıklandı

Her yeni güne yeni bir zam haberi ile uyanmaya adeta alışmış olduğumuz şu günlerde bir haber de İBB’den geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin birçok hizmet kaleminde fiyat değişikliğine gitmiş olduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Döviz kuru, yüksek enflasyon, akaryakıt zammı ve daha pek çok gelişme doğrultusunda artan maliyetler, gündelik hayatı derinden sarsmaya başladı. Artan maliyetler doğrultusunda birçok hizmet kalemine gün be gün zam yapılırken son fiyat değişikliği haberi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.

Edinilen bilgilere göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi eylül ayı üçüncü oturumunda bazı spor tesislerinin kiralama ücretlerinde ciddi bir değişikliğe gitti. İBB Meclisi’nin Meclis 1. Başkanvekili Nuri Aslan’ın yönetiminde Saraçhane’de bulunan belediye binasında gerçekleştirilen toplantıdan zam kararı çıktı. İşte ayrıntılar…

SPOR TESİSLERİNİN FİYAT LİSTELERİ GÜNCELLENDİ

İBB Meclis 1. Başkanvekili Nuri Arslan’ın yönetiminde Saraçhane’de gerçekleştirilmiş olan toplantıda, spor tesisleri ücretlerinde değişikliğe gidilmesine karar verildi. Alınan kararın ardından güncel fiyat listesi şu şekilde paylaşıldı:

HALI SAHA VE BASKETBOL SAHA ÜCRETLERİ DEĞİŞTİ

İBB son toplantısında halı saha ve basketbol kiralama ücretlerinde de değişiklik yapılmasına karar verdi. Zam kararları şu şekilde paylaşıldı:

Exit mobile version