SYDV 3 ilde memur alımı gerçekleştirecek! KPSS’den 60 puan almış olmak yeterli

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf (SYDV), eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Farklı şehirlerde ve farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten kamu kurumu, başvurulara açık olan ilanına yönelik tüm ayrıntıları paylaştı. İşte merak edilenler…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, milyonlarca kişiye ayni ve nakdi yardımlar ulaştırmayı sürdürüyor. Eylül ayında da çeşitli sosyal destek ödemelerini hak sahiplerine ulaştıran vakıf, son olarak hizmetleri ile değil istihdam çağrısı ile dikkatleri üzerine çekti.

Yapılan açıklamaya göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 3 farklı ilde memur alımları gerçekleştirecek. Başvurulara açık olan ilan kapsamında adayların bazı kriterleri karşılıyor olmaları gerekecek. İşte SYDV’nin eylül ayı personel alımı ilanına dair merak edilenler…

SYDV MEMUR ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya devam eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf, hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde devam edebilmesi adına yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

Sosyal yardım inceleme görevlisi ve büro personeli kadroları için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten kamu kurumu, başvuruları olumlu değerlendirilen kişilerin Samsun, Erzurum ve Ankara illerinde görevlendirileceklerini bildirdi.

SYDV MEMUR ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Erzurum, Ankara ve Samsun illerinde sosyal yardım inceleme görevlisi ve büro personeli kadroları için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildiren SYDV, ilan kapsamında KPSS’den 60 almış olma şartının olduğunu açıkladı. Adayların 18- 40 yaş aralığında olmaları gerektiğini de belirten kamu kurumu başvuru sürecine dair de bilgilendirmelerde bulundu.

SYDV tarafından yapılan açıklamaya göre ilgili şartları sağlayan adaylar başvurularını online ortamda tamamladıktan sonra bulundukları bölgede hizmet veren SYDV birimine evrak teslimi gerçekleştirmelilerdir. Teslim edilmesi gereken belgeler arasında; adli sicil kaydı, KPSS puan belgesi, kimlik fotokopisi, diploma ya da geçici mezuniyet belgesi gibi evraklar bulunmaktadır. Online başvurunun ardından belgeleri teslim etmeyen adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Exit mobile version