70 ALES puanı olanlar dikkat! Celal Bayar Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapacak

Manisa’da bulunan Celal Bayar Üniversitesi’nden önemli bir açıklama geldi. Çeşitli bölümlerde akademik personel eksiğinin olduğunu tespit eden üniversite yönetimi, Resmi Gazete’de de yayınlanmış olan ilanına ilişkin ayrıntıları paylaştı. İşte merak edilenler…

Eksik kadrolarını belirleyerek akademik personel alımı ilanı düzenleyen Celal Bayar Üniversitesi, söz konusu ilanını Resmi Gazete aracılığı ile yayınladı. Farklı bölümlerde görevlendirmek üzere farklı unvanlardan olan yeni akademik personellere ihtiyaç duyduğunu belirten kamu üniversitesi, başvurulara açık olan ilanına ilişkin tüm ayrıntıları paylaştı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre yeni dönem öncesinde üniversitenin akademik kadrosuna 7 personel dahil edilecek. İşte Celal Bayar Üniversitesi’nin akademik personel alımı ilanına dair merak edilenler…

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Celal Bayar Üniversitesi ALES’ten en az 70, YDS’den ise en az 50 puan almış olan yeni akademik personellere ihtiyaç duyduğunu duyurdu. Resmi Gazete üzerinden yayınlanmış olan personel alımı ilanının ayrıntıları paylaşıldı.

Celal Bayar Üniversitesi tarafından yayınlanmış olan akademik personel alımı ilanına göre üniversiteye yeni dönem öncesinde toplamda 7 personel alınacak. Kadro dağılımı ise şu şekilde uygulanacak:

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Celal Bayar Üniversitesi tarafından yayınlanmış olan 7 kişilik akademik personel alımı ilanının başvuru detayları belli oldu. Buna göre öğretim görevlisi kadroları için adayların ilgili fakültenin dekanlığına, doçent kadroları için ise üniversitenin personel dairesi başkanlığına şahsen ya da posta yolu ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Dijital ortamda yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Exit mobile version