Yapı Kredi Bankası 12500 TL alan emekliye 9250 TL ödeyecek

Özel bankaların promosyon kampanyaları yakından takip edilirken Yapı Kredi Bankası’ndan emekliyi havalara uçuracak bir açıklama geldi. Banka, eylül ayı promosyon kampanyasının tüm ayrıntılarını paylaştı. İşte merak edilenler…

Özel bankacılık sektörünün en çok tercih edilenlerinden olan Yapı Kredi Bankası, eylül ayı kampanyaları ile sektörde fırtınalar estirmeye devam ediyor. Hazırladığı kampanyaların eylül ayının sonuna kadar devam edeceğini belirten özel banka, özellikle emekliler için düzenlediği ek ödeme kampanyaları ile adından söz ettiriyor.

Emeklilere SGK maaş ödemeleri protokolü kapsamında maaş harici ödemeler gerçekleştiren Yapı Kredi Bankası, eylül ayında ilgili şartları sağlayan emeklilere 18 bin TL’ye varan ödeme hizmeti sunacağını bildirdi. Peki, Yapı Kredi Bankası’nın promosyon kampanyasından kimler, nasıl yararlanabilir? İşte konuya dair merak edilenler…

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN EMEKLİYE BÜYÜK SÜRPRİZ

Yapı Kredi Bankası, geçim derdi içerisinde olan milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Düzenlemiş olduğu promosyon kampanyası çerçevesinde emeklilere SGK maaşları doğrultusunda ek ödeme hizmeti sunacağını belirten özel banka, ayrıca ek ödül kampanyalarının ayrıntılarını da paylaştı.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre maaş hesabını bankaya taşıyan tüm emeklilere, promosyona ek olarak fatura ödeme talimatları, kredi kartı harcamaları ve mobil uygulama kullanımları karşılığında da çeşitli ödemeler tanımlanacak.

YAPI KREDİ BANKASI EYLÜL AYI EMEKLİ EK ÖDEME HİZMETLERİ

Yapı Kredi Bankası’nın resmi web sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre bu ay içerisinde maaş hesaplarını bankaya taşıyanlara şu tutarlarda promosyon ödenecek:

Yapı Kredi Bankası yukarıda belirtmiş olduğumuz üzere SGK maaşları doğrultusunda promosyon ödemeleri gerçekleştirmektedir. Promosyon almaya hak kazanan emekliler fatura ödeme talimatı vermeleri halinde 1.500 TL, 1.000 TL’lik kredi kartı harcaması yapmaları halinde 1.000 TL, mobil uygulamayı kullanmaları halinde de 500 TL ek ödeme alma hakkına sahiplerdir.

Exit mobile version