Kamu Personelleri

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’na 6 sözleşmeli personel alınacak

Bilişim alanında çalışanları ve yeni mezunları yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ilgili kadroda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte ilana dair ayrıntılar…

Kamuda çalışmak isteyen ve bu kapsamda da güncel personel alımı ilanlarını yakından takip eden milyonları ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkmış olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, ilana henüz başvuruda bulunmayanlar tarafından yakın takip altına alındı. Bakanlığın istihdam fırsatından kimlerin, nasıl yararlanabileceği merak konusu oldu.

Ay başından bu yana başvurulara açık olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ilanı için başvuru sürecinin devam ettiği bildirildi. Bakanlık hem alımların yapılacağı açık pozisyonları hem de başvuru ekranını ayrıntıları bir şekilde paylaştı. İşte merak edilenler…

ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, bilişim kadrosunu güçlendirebilmek adına yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkmış olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, bilişim kadrosunda görevlendirmek üzere farkı uzmanlık alanları doğrultusunda personel istihdamlarının gerçekleştirileceğini bildirdi. Alımların yapılacağı pozisyonlar ise şu şekilde paylaşıldı:

  • Proje yöneticisi, sistem uzmanı, CBS yazılım geliştirme uzmanı, yazılım geliştirme uzmanı, ağ uzmanı, kıdemli ağ uzmanı

ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenmiş olan sözleşmeli personel alımı ilanı, bakanlık bünyesinde hizmet vermek isteyen birçok aday tarafından yakın takip altına alındı. İlana nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre ilan için başvuru süreci 2 Eylül tarihinde başlamış olup 13 Eylül tarihinde sona erecektir. Adaya başvuruları e- Devlet sistemi Kariyeri Kapısı ekranı üzerinden halen kabul edilmektedir. Şahsen ya da posta yolu ile yapılan başvurular ise bakanlık tarafından dikkate alınmamaktadır.