Balıkesir Üniversitesi onlarca akademik personel alacak! Son tarih 26 Eylül

Resmi Gazete’de yayımlanmış olan ilana göre Balıkesir Üniversitesi’ne yeni akademik personeller alınacak. İşte ilgili ilana dair ayrıntılar…

Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan Balıkesir Üniversitesi, tıp fakültesi, iktisadi ve idari bilimler fakültesi, veterinerlik fakültesi ve daha pek çok fakülte için personel ihtiyacının olduğunu bildirdi.

Farklı bölümlerde ve farklı unvanlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildiren Balıkesir Üniversitesi, başvurulara açık olan ilanına ilişkin tüm ayrıntıları paylaştı.

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Balıkesir Üniversitesi eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Farklı bölümlerde görevlendirmek üzere onlarca yeni personele ihtiyaç duyduğunu belirten üniversite yönetimi, kadro dağılımını şu şekilde paylaştı:

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Balıkesir Üniversitesi tarafından düzenlenmiş olan akademik personel alımı ilanına 26 Eylül 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecektir. Tüm pozisyonlar için Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen ya da posta yolu ile müracaat edilmesi gerekmektedir. Postada yaşanan gecikmeler, üniversite yönetiminin değil, adayın sorumluluğundadır.

Exit mobile version