Türkiye İş Bankası 7 farklı şehirde personel alımı gerçekleştirecek! Şartlar açıklandı

Eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen Türkiye İş Bankası, 7 farklı şehir için istihdam çağrısında bulundu. İşte Türkiye İş Bankası’nın güncel personel alımı ilanına dair merak edilenler…

Bankaların eylül ayı kredi ve kredi kartı kampanyaları milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip edilirken bu ay birçok bankanın personel alımı ilanı yayınladığı da görüldü. Bankacılık sektöründe kariyer yapma hedefinde olan kişilerin dikkatlerini çeken ilanlar arama motorlarına sık sık konu olurlarken bir istihdam çağrısı da Türkiye İş Bankası’ndan geldi.

Sektörün en köklü isimlerinden olan Türkiye İş Bankası, eksik karolarını belirleyerek ilana çıktı. Engelli personellere ihtiyaç duyduğunu belirten özel banka, başvurulara açık olan ilanına ilişkin tüm ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Türkiye İş Bankası eylül ayı kampanyaları sayesinde müşterilerinden ve desteğe ihtiyaç duyan diğer tüketicilerden büyük ilgi görürken özel bankadan son olarak bir istihdam çağrısı geldi. Yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Ülkemizin köklü bankalarından olan Türkiye İş Bankası, 7 farklı şehirde ‘operasyon destek elemanı’ pozisyonu için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu açıkladı. Alımların yapılacağı şehirler ise şu şekilde sıralandı:

TÜRKİYE İŞ BANKASI PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Bankası tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı için başvuru şartları belli oldu. Banka, ilgili şartları şu şekilde paylaştı:

Türkiye İş Bankası’nın personel alımı ilanına 10 Ekim 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecektir. Adaylar başvurularını bankanın resmi web sitesi üzerinden iletmelilerdir. Şahsen ya da posta yolu ile yapılan başvurular banka tarafından dikkate alınmayacaktır.

Exit mobile version