Hem kamu hem özel sektör harekete geçti! Emekliye eylül ayında çifte ödeme

Emekli promosyonu kampanyalarının güncellendiği şu günlerde ‘en yüksek promosyon’ sorgulamaları hız kazandı. Bu kapsamda hem kamu bankasından hem de özel bankadan emeklinin yüzünü güldürecek açıklamalar geldi. İşte ayrıntılar…

Milyonlarca emeklinin geçim derdi günden güne büyürken eylül ayı banka promosyonları yakın takip altına alındı. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan aldıkları maaşlar ile geçinemeyen vatandaşlar, banka promosyonlarından faydalanabilmenin yollarını araştırmaya başladı.

Eylül ayına girilmesi ile birlikte güncellenen emekli promosyonları, milyonlarca vatandaşın bütçesine destek olmaya devam ederken iki bankadan ‘yüksek promosyon’ açıklaması geldi. Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası, kendi bünyelerinde düzenleyip başvurulara açmış oldukları kampanyalarının tüm ayrıntılarını paylaştı. İşte merak edilenler…

KAMU BANKASINDAN 24 BİN TL’LİK DESTEK

Kamu bankacılığı sektörünün en önemli isimlerinden olan Vakıfbank, eylül ayı emekli ek ödeme kampanyalarını paylaştı. SGK’dan maaş alan ve ilgili maaş hesabını Vakıfbank bünyesine taşıyan tüm emeklilere, promosyona ek olarak iade imkanının da sunulacağı bildirildi.

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre maaş hesabını taşıdıktan sonra Vakıfbank Bankomat Kart ve Vakıfbank Kredi Kartı kullanmaya başlayan tüm emeklilere, senelik 12 bin TL’yi bulan iade imkanı tanınacak. Banka, maaş hesabını taşıyanlara ise şu tutarlarda promosyon ödemesi gerçekleştirecek:

ÖZEL BANKADAN 18 BİN TL’LİK DESTEK

Vakıfbank’ın ardından Yapı Kredi Bankası’ndan da ‘yüksek promosyon imkanı’ içerikli bir açıklama geldi. Özel bankacılık sektörünün en çok tercih edilenlerinden olan banka, eylül ayının sonuna kadar başvuru yapanlara şu tutarlarda promosyon ödemesi gerçekleştireceğini bildirdi:

Yapı Kredi Bankası 18 bin TL’lik promosyon ödemesine ek olarak hediye ödemeleri de gerçekleştireceğini bildirdi. İki otomatik fatura ödeme talimatına 1.500 TL, 1000 TL’lik kredi kartı harcamasına 1000 TL’lik iade, mobil uygulama kullanımına ise 500 TL’lik ek nakit ödülü tanımlanacak.

Exit mobile version