Belediyelere KPSS şartı olmaksızın personel alımları yapılacak! Şartlar belli oldu

Kamu idaresinde olan kurum ve kuruluşlarının personel kadrolarına dahil olmanın yollarını arayanlara Türkiye İş Kurumu’ndan müjdeli haber geldi. Kamu kurumu, şu an aday başvurularını kabul etmeyi sürdüren yerel yönetimleri peş peşe sıraladı. İşte ayrıntılar…

Kamu kurumlarında çalışmak her zaman için ‘avantajlı’ şeklinde değerlendirilmiştir. Sosyal hakların, yan hakların ve yüksek maaşların geçerli olduğu birçok kamu kurum ve kuruluşu, iş arayışı içerisinde olan milyonlarca kişi tarafından bugün de yakından takip edilmektedir.

Ekonomik şartların iyiden iyiye ağırlaşmış olduğu şu günlerde birçok kişi gelirini garanti altına alabilmek adına devlet dairelerinde çalışmanın yollarını aramaktadır. Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşlarının personel ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile devreye giren Türkiye İş Kurumu, gün gün ilgili iş ilanlarını yayınlamaktadır.

Son olarak belediyeler için personel alımı ilanları düzenleyen Türkiye İş Kurumu, KPSS puanı şartı olmadan istihdam edilmenin yollarını arayanlara seslendi. Bazı belediyelerin hali hazırda personel alımı gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirten Türkiye İş Kurumu, konuya yönelik ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ KURUMU BELEDİYE PERSONELİ ALIMI İLANLARI

Türkiye İş Kurumu tüm hizmetlerinin yanı sıra hem kamu kurumları hem de özel sektör için personel alımı ilanları yayınlamaktadır. Bu kapsamda son olarak bazı belediyeler için çeşitli ilanlar yayınlayan İŞKUR, ilgili ilanlara yönelik tüm merak edilenleri paylaştı.

Bazı belediyeler için düzenlemiş olduğu personel alımı ilanlarının başvurulara açık olduğunu belirten Türkiye İş Kurumu, yeni personellere ihtiyaç duyan belediyeleri şu şekilde sıraladı:

İŞKUR BELEDİYE PERSONELİ ALIMI İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, kamu haklarından mahrum bulunmayan, ilgili pozisyon için belirlenmiş olan özel şartları sağlayan ve adli sicil kaydı temiz olan herkes, Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarına başvuru yapabilir. Başvurular kurumun resmi web sitesinden online olarak veyahut da ilgili belediyeye şahsen yapılabilir.

Exit mobile version