Maaşını Ziraat’ten alan emekliye 1500 TL’lik mutfak desteği: Tek şart var

Eylül ayı kredi ve kredi kartı kampanyalarının yakından takip edildiği şu günlerde emeklileri ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Ziraat Bankası, yalnızca emeklileri kapsayan market kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. İşte merak edilenler…

Emeklinin geçim derdi, son dönemlerin en tartışmalı konu başlıkları arasında yer almaya devam ediyor. Hali hazırda düşük olan maaşlarının yüksek enflasyon karşısında adeta eridiğini belirten emekliler, 2025 yılında maaşlarına hangi oranda zam yapılacağını merak etmeye başladı. Bu merakın giderilebilmesi için yılın geriye kalan 4 ayına ilişkin enflasyon verisinin açıklanması gerekirken bu süreçte bankalardan emeklilere destek üstüne destek geldi.

Eylül ayına girilmesi ile birlikte emekli kampanyalarını güncelleyen bankalar, özellikle yüksek promosyon fırsatları ile dikkatleri üzerlerine çekti. Yanı sıra emeklilere eczane ve market gibi noktalarda yapacakları harcamalar karşılığında da destek veren bankalar, milyonlarca kişi tarafından yakın takip altına alındı. Bu kapsamda emeklilerin yüzlerini güldürecek bir haber de Ziraat Bankası’ndan geldi.

Her ay olduğu gibi bu ay da Bankkart ürünü kapsamında avantajlı kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, son olarak yalnızca emeklileri kapsayan desteği ile adından söz ettirdi. İşte Ziraat Bankası’nın emekli market alışverişi kampanyasına dair merak edilenler…

ZİRAAT BANKASI’NDAN EMEKLİLERE MARKET DESTEĞİ

Ziraat Bankası tarafından düzenlenmiş olan Bankkart kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Kamu bankasının yapmış olduğu açıklamaya göre emekli maaşını Ziraat’ten alan ve yanı sıra bankanın Bankkart ürününü de kullanan tüm emeklilere, market harcamaları karşılığında para puan desteği verilecek.

Ziraat Bankası tarafından düzenlenmiş olan kampanyaya göre emeklilere 750 TL’lik her harcamaları karşılığında 75 TL, toplamda ise bin 500 TL tutarında Bankkart Lira tanımlanacak.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ MARKET KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası’nın emekliler için düzenlemiş olduğu market alışverişi kampanyası için başvuru ekranları erişime açıldı. Maaş hesapları bankada bulunan her Bankkart kullanıcısı emekli, Bankkart Mobil ya da Bankkart internet sitesi üzerinden kampanyaya online olarak başvuru yapabilecek. Yanı sıra ‘M1500’ yazılıp 4757’ye kısa SMS gönderilmesi halinde de kampanya başvurusu sisteme işlenecek.

Exit mobile version