Büyükşehir belediyesi zabıta alımlarına başladı: 133 kişilik kontenjan için şartlar belli oldu

Zabıta olmak isteyenleri yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Zabıta kadrosunda birtakım eksiklikler tespit eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilana çıktı. İşte büyükşehir belediyesinin 2024 zabıta alımı ilanına dair merak edilenler…

Belediyelerin personel alımı ilanlarının yakından takip edildiği şu günlerde bir açıklama da Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Zabıta kadrosu için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten büyükşehir belediyesi yönetimi, söz konusu alıma ilişkin merak edilenleri paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta alımı gerçekleştireceğini öğrenen pek çok kişi, söz konusu ilana kimlerin başvuru yapabileceğini öğrenmek üzere arama motorları üzerinden sorgulamalar yapmaya başladı. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 zabıta alımı ilanına dair bilgilendirmelerde bulunduk. İşte ayrıntılar…

133 KİŞİLİK ALIM YAPILACAK

Kamu personel alımı ilanlarının yakından takip edildiği şu günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin de ilana çıktığı öğrenildi. Zabıta kadrosunda görevlendirmek üzere 133 yeni personele ihtiyaç duyduğunu belirten büyükşehir belediyesi yönetimi, söz konusu ilana hem kadınların hem de erkeklerin başvuru yapabileceklerini bildirdi.

ZABITA ALIMI İLANINA KİMLER, NASIL BAŞVURU YAPABİLİR?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenmiş olan zabıta alımı ilanı için başvuru süreci henüz başlamadı. 3- 11 Ekim 2024 tarihleri arasında adayların başvurularını kabul edeceğini belirten belediye yönetimi, başvuruların şahsen yapılması gerektiğini bildirdi. Başvuru adresi olarak ise ‘Cumhuriyet Caddesi 19 Mayıs Kompleksi Atatürk Spor ve Sergi Sarayı Altındağ/ ANKARA’ adresi paylaşıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde zabıta olarak görev yapmak isteyen adayların sağlamaları gereken ilan başvuru kriterleri şu şekilde belirlendi:

Exit mobile version