Emekliler dikkat! Başvuranlara 15000 TL nakit ödeme, 1200 TL indirim fırsatı tanımlanacak

Emeklilerin dağılan bütçelerine özel bankacılık sektöründen destek geldi. QNB Finansbank eylül ayı emekli kampanyaları kapsamında 16 bin 200 TL’ye varan maaş harici ödeme fırsatlarından yararlanılabileceğini bildirdi. İşte bankanın güncel kampanyalarına dair merak edilenler…

Eylül ayı kampanyaları ile dikkat çeken QNB Finansbank, son olarak emeklileri kapsayan bir açıklamada bulundu.

SGK maaş ödemeleri protokolü kapsamında emeklilere eylül ayının sonuna kadar promosyon ödemesi yapmaya devam edeceğini belirten QNB Finansbank, ayrıca muhteşem bir indirim fırsatının da tanımlanacağını bildirdi. İşte ayrıntılar…

15 BİN TL’YE VARAN PROMOSYON İMKANI DUYURULDU

QNB Finansbank’ın resmi web sitesi aracılığı ile duyurmuş olduğu Eylül 2024 tarihli promosyon tutarları şu şekilde:

Yukarıda belirtmiş olduğumuz QNB Finansbank promosyon tutarlarından yararlanmak isteyen emeklilerin, SGK maaş hesaplarını banka bünyesine taşımaları ve ek olarak da ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü vermeleri gerekmektedir. Bu şartı kabul eden emekliler bankanın iletişim kanalları /şube, mobil uygulama, internet bankacılığı ekranı vb.) üzerinden maaş hesabı taşıma talimatı verebilirler.

KART HARCAMALARINA 1200 TL’LİK İNDİRİM

QNB Finansbank’ın eylül ayı promosyon kampanyası sektörde geniş bir yankı uyandırırken banka bir açıklamada daha bulundu. Bu ay için emeklilere promosyona ek bir fırsat daha sunacağını belirten özel banka, ilgili kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

QNB Finansbank tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre maaş hesabını taşıyıp promosyon ödemesi almaya hak kazanan emeklilere, CardFinans Emekli Kredi Kartı’na başvuru yapmaları halinde indirim tanımlanacak. Emekliler ilgili kredi katları ile tek seferde yapacakları her 50 TL ve üzeri tutarlı market ve eczane harcamaları karşılığında aylık yüzde 5’lik bir indirim fırsatı yakalayacak. Senelik bazda indirim tutarı ise bin 200 TL’ye ulaşacak.

Exit mobile version