Çalışma Bakanlığı ilana çıktı: 9 bilişim personeli alınacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıktı. Farklı pozisyonlar için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten bakanlık, başvuru süreci bugün itibari ile başlamış olan ilanına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Kamuda çalışmanın yollarını arayanlar için eylül ayının ilk 10 gününde onlarca istihdam çağrısı yapıldı. Kamu kurum ve kuruluşları eksik kadrolarını belirleyerek Resmi Gazete veyahut da Türkiye İş Kurumu üzerinden ilana çıktı.

2025 yılı öncesine eksik kadrolarını tamamlayarak yeni yıla tam kadro ile başlamak isteyen kamu kurumlarının istihdam çağrıları vatandaşlar tarafından yakın takip altına alındı. Bu kapsamda binlerce kişiyi ilgilendiren bir ilan da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayınlandı.

Bilişim kadrosunda bazı eksikliklerin olduğunu tespit eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıktı. Kamu kurumu farklı uzmanlık alanları kapsamında personel alımlarının gerçekleştirileceğini bildirdi.

ÇALIŞMA BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ardından bakanlığın kendisi de Resmi Gazete üzerinden ilana çıktı. Bilişim kadrosunda personel eksiğinin olduğunu belirten bakanlık, ilgili ilanına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere 9 bilişim personeli alınacak. İlgili ilana başvurmak isteyen adayların şu başvuru kriterlerini sağlamaları gerekecek:

ÇALIŞMA BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayınlanmış olan bilişim personeli alımı ilanına, 11- 25 Eylül 2024 tarihleri arasında e- Devlet sistemi Kariyer Kapısı ekranı üzerinden online olarak başvuru yapılabilecektir.

Exit mobile version