Maaş hesabını taşıyan emekliye kamudan 24 bin TL’lik destek!

Emeklinin desteğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde kamu bankasından yüzleri güldürecek bir açıklama geldi. Vakıfbank, eylül ayında emeklilere 24 TL’ye varan ek ödeme fırsatı sunacağını bildirdi. İşte söz konusu kamu bankası kampanyasına dair ayrıntılar…

Emekli maaşlarının tartışmalara konu olmaya devam ettiği şu günlerde yeni dönem maaşları da tahmin edilmeye başlandı. Açıklanan ağustos ayı enflasyon rakamları ve yeni Orta Vadeli Program’ın ardından 2025 yılı emekli maaşı zammına yönelik birtakım tahminlerde bulunan uzmanlar dikkatleri üzerlerine çekerken bankalar da emekliler için harekete geçti.

Emekli müşteri sayılarını artırmak amacı ile her ay birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen bankalar, eylül ayında da milyonlarca emekli tarafından yakın takip altına alındı. Bir süredir büyük bir geçim sıkıntısı yaşayan emekliler kendileri için en uygun olan kampanyayı belirlemeye çalışırlarken beklenen haber Vakıfbank’tan geldi. Kamu bankacılığının en önemli isimlerinden olan Vakıfbank, eylül ayı boyunca geçerliliklerini koruyacak olan emekli ek ödeme kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı.

VAKIFBANK’TAN EMEKLİLERE 24 BİN TL’LİK EK ÖDEME FIRSATI

Vakıfbank her ay olduğu gibi eylül ayında da avantajlı kampanyaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bireysel ve ticari statülü mevcut müşterilerinin yanı sıra yeni müşterileri için de birtakım kampanyalar düzenleyen banka, özellikle emekli ek ödeme ürünleri ile sektöre damgasını vurdu.

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre 30 Eylül 2024 tarihine kadar maaş hesabını banka bünyesine taşıyan emeklilere; 5.000 TL, 8.000 TL, 10.000 TL ve 12.000 TL tutarlarında promosyon ödemesi yapılacak. Yanı sıra Vakıfbank Emekli Troy Bankomart Kart ve Vakıfbank Emekli Troy logolu kartları ile her ay alışveriş yapanlara 1.000 TL, toplamda ise 12.000 TL tutarında iade ödemesi yapılacak.

VAKIFBANK EMEKLİ KAMPANYALARINDAN NASIL YARARLANILIR?

Vakıfbank’ın 12 bin TL’yi bulan promosyon ve 12 bin TL’yi bulan iade kampanyalarından yararlanmak isteyen emeklilerin maaş hesaplarını taşımaları gerekecek. Mobil uygulama, şube ya da internet bankacılığı ekranı üzerinden maaş hesabını taşıyan emekliler daha sonra aynı ekranlar üzerinden kredi kartı başvurularını tamamlayacak. Başvuruların tamamlanmasının ardından emeklilere promosyon ödemeleri yapılacak ve harcamaları doğrultusunda da iade ödemesi tanımlanacak.

Exit mobile version