2024 SGK personel alımı ilanı başvuru ekranı: Kaç kişi alınacak, başvuru şartları neler?

Eksik kadrolarını belirleyen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu personel alımı ilanı için başvuru sürecinin devam ettiğini bildirdi. İşte SGK’nın güncel personel alımı ilanına dair merak edilenler…

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun emeklilik sistemi kapsamında uyguladığı kurallar ve kurumun diğer hizmetleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilirken kurumdan bir istihdam çağrısı geldi. Tüm hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde devam edebilmesi adına yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildiren kamu kurumu, ilgili ilana ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete aracılığı ile yayınlamış olduğu personel alımı ilanı için başvuru sürecinin devam ettiği bildirildi. Peki, kamu kurumunun personel alımı ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? İşte konuya dair merak edilen tüm ayrıntılar…

SGK HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALACAK?

Sosyal Güvenlik Kurumu geçtiğimiz günlerde ilana çıkmış ve bilişim kadrosu için yeni personel arayışı içerisinde olduğunu duyurmuştu. Söz konusu ilan için başvuru süreci devam ederken kurumun hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştireceği merak konusu oldu.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre kurumun bilişim kadrosuna farklı uzmanlık alanlarından 70 personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar; kıdemli uzman yazılımcı, kıdemli uzman sistem yöneticisi, kıdemli uzman veri tabanı yöneticisi, kıdemli uzman sistem yöneticisi sanallaştırma yönetimi, kıdemli uzman siber güvenlik yöneticisi, kıdemli uzman veri tabanı yöneticisi oracle, kıdemli uzman veri tabanı yöneticisi IBM, kıdemli uzman network yöneticisi, kıdemli yapay zeka uzmanı, uzman yazılımcı JAVA, uzman yazılımcı .NET, uzman iş analisti, yazılım test uzmanı, uzman sistem yöneticisi yedekleme yönetimi, uzman sistem yöneticisi etki alanı, devops uzmanı, web önyüz geliştirme uzmanı, veri bilişimi ve iş zekası uzmanı, veri merkezi uzmanı ve uzman sistem yöneticisi uygulama yönetimi pozisyonları için yapılacak.

SGK PERSONEL ALIMI İLANINA NEREDEN BAŞVURU YAPILIR?

SGK’nın 70 kişilik istihdam çağrısı için başvuru süreci devam ediyor. Adaylar, 16 Eylül tarihine kadar e- Devlet sistemi Kariyer Kapısı ekranı üzerinden başvurularını tamamlayabilecekler.

Exit mobile version