THY’den istihdam çağrısı: 1900 personel alınacak! Şartlar belli oldu

Ülkemizin en önemli firmalarından olan Türk Hava Yolları (THY), son olarak istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Ağustos ayında yayınlanması beklenen ilanı için bilgilendirmelerde bulunan firma, iki pozisyon için yüzlerce personele ihtiyacı olduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

Yurt içi ve yurt dışı uçuş programları ile dünyanın dört bir yanına güvenle ulaşma imkanı tanıyan Türk Hava Yolları, son olarak hizmetleri ile değil istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Ağustos ayı boyunca iş ilanı yayınlaması beklenilen firma, söz konusu ilan hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ağustos ayında yayınlamadığı iş ilanını eylül ayında yayınlayıp yayınlamayacağı merak edilen Türk Hava Yolları, şu an için eksik kadro tespiti sürecinin tamamlanmış olduğunu bildirdi. Takvim Gazetesi’nde yer alan bir habere göre firma, iki farklı pozisyon için yüzlerce personel alımı gerçekleştirecek. Peki, THY personel alımı ilanı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? THY’nin personel alımı ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? İşte konuya dair merak edilenler…

THY HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALACAK?

Takvim Gazetesi’nin haberine göre Türk Hava Yolları, birçok kişi tarafından heyecan ile beklenen iş ilanı için harekete geçti. Eksik kadrolarını belirleyen firmanın iki farkı pozisyon için yüzlerce personel alımı gerçekleştirmeye hazırlandığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Türk Hava Yolları bin 900 personel alımı gerçekleştirecek. Yeni personellerin 1000’i kabin memuru, 900’ü ise pilot olarak görevlendirilecek.

THY PERSONEL ALIMI İLANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Takvim’in haberine göre Tür Hava Yolları 1900 kişilik alım için ekim ayında ilana çıkacak. İlana yönelik başvuru ekranlarının ekim ayı içerisinde erişime açılması beklenirken kabin memuru pozisyonu için adayların şu şartları sağlamaları gerekecek:

THY’de pilot olarak çalışmak isteyen adayların sağlamaları gereken kriterler ise şu şekilde olacak:

Exit mobile version