İmzalar atıldı! Emeklilere maaş harici 5000, 8000, 10000, 12000 TL ödenecek

Türkiye İş Bankası, darda olan emeklilere SGK maaşları haricinde 12.000 TL’yi bulan promosyon ödemesi gerçekleştireceğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

Son günlerin en tartışmalı konu başlıklarından olan düşük emekli maaşları, milyonlarca vatandaşın ciddi bir geçim derdinin içerisine doğru sürüklenmesine yol açtı. Artan maliyetlere ve diğer olumsuz gelişmelere bağlı olarak hayat pahalılığının hat safhaya ulaşmış olması, emeklilerin maaşları ile geçinememelerine neden oldu. Bu durum günden güne büyüyen bir problem olarak gündemden düşmemeye devam ederken emekliler de bankalar tarafından ödenen promosyonları yakından takip etmeye başladı.

Hükümetin ‘Ek zam yok’ açıklamasının ardından yeni zam dönemi için Ocak 2025’i işaret etmesi, emeklilerin her türlü desteğe açık hale gelmelerine yol açtı. Özellikle karşılıksız olarak alabilecekleri nakit desteklerini kaçırmamaya özen gösteren emekliler, bankaları yakın takip altına aldı. SGK maaş ödemeleri protokolü doğrultusunda emekliler için promosyon kampanyaları düzenleyen bankalar, son olarak eylül ayı ödemeleri ile dikkatleri üzerine çekti. Bu kapsamda ödeme tutarları ile adından söz ettiren bankalardan biri de Türkiye İş Bankası oldu.

Sektörün en çok tercih edilenleri arasında yer alan ve köklü geçmişi ile de müşterilerine büyük bir güven veren Türkiye İş Bankası, her ay olduğu gibi eylül ayında da emeklilere promosyon ödemesi yapacağını bildirdi. Banka, güncel promosyon tutarlarını kamuoyu ile paylaştı.

12 BİN TL’Yİ BULAN PROMOSYON ÖDEMESİ DUYURULDU

Türkiye İş Bankası eylül ayı kredi ve kredi kartı kampanyaları ile müşterilerine destek olmaya çalışırken emekliler için de promosyon ödemelerinin devam ettiğini bildirdi. Özel banka ay sonuna kadar maaş hesabını taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl bankada kalacağının sözünü veren emeklilere, emekli maaşları doğrultusunda promosyon ödemesi yapacağını bildirdi.

Türkiye İş Bankası’nın bu ay boyunca geçerli olacak olan promosyon tutarları şu şekilde paylaşıldı:

PROMOSYON KAMPANYASINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye İş Bankası’nın eylül ayı promosyon kampanyasına SGK’dan maaş alan tüm emeklilere başvurabilir. Mobil uygulama, internet bankacılığı ekranı ya da şubeler üzerinden verilecek olan maaş hesabı taşıma talimatının ardından ilgili promosyon tutarı müşterinin hesabına aktarılacaktır.

Exit mobile version