Diyanet İşleri Başkanlığı’na memur alımı yapılacak! Tarih verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanmış olan kararnameye göre Diyanet İşleri Başkanlığı’na memur alımları yapılacak. İşte söz konusu karara dair ayrıntılar…

Geçtiğimiz günlerde ilana çıkan Diyanet İşleri Başkanlığı, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayınlanmış olan kararname ile gündeme geldi.

Bugün yayınlanmış olan Resmi Gazete’de yer alan kararnameye göre Diyanet İşleri Başkanlığı’na hem kurum içi hem de açıktan olacak şekilde memur alımları gerçekleştirilecek. Peki, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın memur alımı ilanı ne zaman yayınlanacak, başvuru şartları neler? İşte konuya dair merak edilenler…

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPACAK?

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayınlanmış olan kararnameye göre Diyanet İşleri Başkanlığı’na memur alımları gerçekleştirilecek. Alımlar farklı pozisyonlar için hem kurum içi terfiler hem de açıktan alım şeklinde gerçekleştirilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı için Resmi Gazete aracılığı ile açıklanmış olan boş pozisyonlar şu şekilde kayda geçti:

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURUSU NE ZAMAN, ŞARTLAR NELER?

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yukarıda belirtmiş olduğumuz pozisyonlar için 2025 yılının başında ilana çıkacağı tahmin ediliyor. Söz konusu ilana ilişkin ayrıntılı bir açıklama yapılmamış olsa da başvuru şartlarının şu şekilde olacağı tahmin ediliyor:

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yeni yılın ilk ayında ilana çıkacağı tahmin ediliyor. Kamu kurumunun ilgili personel alımı ilanı için web sitesi üzerinden resmi açıklamada bulunması bekleniyor.

Exit mobile version