İşkur İş İlanları

İŞKUR, personel alımının en çok yapıldığı 3 mesleği açıkladı

Ülkemizin istihdam alanında faaliyet gösteren en önemli kurumları arasında yer alan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Kamu kurumu, son dönemlerde personel alımlarının yoğun olarak yapıldığı 3 meslek grubunu kamuoyu ile paylaştı. İşte ayrıntılar…

Türkiye İş Kurumu eylül ayı personel alımı ilanları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. İşsizlik rakamlarından da anlaşılacağı üzere ülkemizde birçok yaş grubunun iş arayışı içerisinde olduğu şu günlerde, kamu kurumunun yayınlamış olduğu personel alımı ilanları, vatandaşlardan büyük bir ilgi görüyor.

Kamu kurumlarının yanı sıra özel sektör için de sık sık personel alımı ilanlarını güncelleyen Türkiye İş Kurumu, son olarak dikkat çeken bir açıklama ile gündeme geldi. Kamu kurumu son dönemlerde personel alımlarının en çok yapıldığı meslek gruplarını ve sektörleri sıraladı. İşte ayrıntılar…

TÜRKİYE İŞ KURUMU’NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Türkiye İş Kurumu, iş arayışı içerisinde olan ancak bir türlü istedikleri işleri bulamayanları ilgilendiren önemli bir açıklamada bulundu. Personel alımlarının yoğun olarak yapıldığı alanları açıklayan kamu kurumu, ayrıntıları aktardı.

Türkiye İş Kurumu’nun resmi web sitesinde yer alan ilanlar kapsamında son dönemlerde özellikle reyon görevlisi ve koruma ve güvenlik görevlisi kadroları için istihdam fırsatları sunuluyor. Yanı sıra turizm ve otelcilik alanında da ciddi bir personel alımı gerçekleştiriliyor.

TÜRKİYE İŞ KURUMU’NUN PERSONEL ALIMI İLANLARINA NASIL BAŞVURULUR?

Türkiye İş Kurumu’nun reyon görevlisi ve koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarının yanı sıra turizm ve otelcilik alanında da yoğun olarak personel alımlarının yapıldığını açıklamasının ardından kurumun güncel ilanlarına yönelik sorgulamalar hız kazandı. Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği, iş arayışı içerisinde olan birçok kişi tarafından merak edildi.

Türkiye İş Kurumu personel alımlarının en çok yapıldığı sektörler başta olmak üzere birçok sektör için istihdam çağrısında bulunan bir kurumdur. Kamu kurumunun resmi web sitesi üzerinden günlük olarak yayınlanan personel alımı ilanlarına, 18 yaşın üzerinde olan tüm vatandaşlar başvuru yapabilmektelerdir. Başvuru için kurumun web sitesine üye olunması ve ardından da T.C. kimlik numarası ve şifre ile sisteme giriş yapılması gerekmektedir. Son aşamada istihdam fırsatlarının merak edildiği meslek grubunun arama seçeneğine yazılması gerekir. Açılan ekranda yer alan güncel iş ilanlarına site üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir.