Apple’dan Türkiye için zam kararı! iPhone fiyatları rekor seviyelere yükseldi

Aylardır beklenen Apple tanıtımı dün gerçekleşti. Yeni ürünlerini kamuoyu ile paylaşan Apple dikkatleri üzerine çekerken ABD’li firmadan Türkiye pazarı adına önemli bir karar da geldi. Edinilen bilgilere göre tanıtımın ardından Türkiye’de Apple ürünlerine zam yapıldı. İşte ayrıntılar…

‘Teknoloji devi’ olarak nitelendirilen Amerikalı Apple, son olarak dün gerçekleştirmiş olduğu yeni ürün tanıtımları ile dikkatleri üzerine çekti. Başta iPhone 16 serisi olmak üzere birçok yeni ürün tanıtan Apple, tanıtımın ardından ise Türkiye pazarı adına eleştirilere sebep olan yeni bir karara imza attı.

Edinilen bilgilere göre Apple Türkiye kapsamında fiyat listelerinde değişikliğe gidildi. iPhone 13’ün tüm versiyonlarının ve iPhone 15’in Pro versiyonunun satıştan kaldırılmış oldukları duyurulurken yeni fiyat listeleri de tüketiciler ile paylaşıldı. İşte ayrıntılar…

IPHONE 16 SERİSİNİN FİYATLARI AÇIKLANDI

Apple, her sene olduğu gibi bu sene de tanıtım gecesi ile teknoloji gündemine bomba gibi düştü. Aylar öncesinden duyurmuş olduğu iPhone 16 serisini ve diğer yeni ürünlerini dün akşam kamuoyu ile paylaşan ABD’li firma, fiyatları da açıkladı.

Apple tarafından açıklanan yeni iPhone 16 serisi satış fiyatları şu şekilde kayda geçti:

FİYAT LİSTELERİ DEĞİŞTİ

iPhone 16 serisinin Türkiye satış fiyatlarını açıklayan Apple, sonrasında ise satışta olan diğer ürünleri için de fiyat değişikliğine gitti. Güncel fiyatlar şu şekilde açıklandı:

Exit mobile version