Resmi Gazete’de yayımlandı! EGM’ye yüzlerce personel alınacak… Tarih belli oldu!

Kamu personel alımlarına yönelik yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre yeni tarihli Resmi Gazete üzerinden yayınlanmış olan kararnamede EGM’nin eksik kadrolarına yer verildi. İşte ayrıntılar…

Geçtiğimiz günlerde ilana çıkarak komiser yardımcısı eksiğinin olduğunu gözler önüne seren Emniyet Genel Müdürlüğü, bugün yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Kamu kurumlarına yönelik personel alımları hakkında Resmi Gazete üzerinden önemli bir açıklama yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı kararı ile kamuda boş ve dolu kadrolar üzerinde birtakım değişiklikler yapıldı. 10 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanmış olan kararnamede Emniyet Genel Müdürlüğü’nün boş kadrolarına da yer verildi. Peki, EGM’ye hangi pozisyonlar için ve ne zaman personel alımları gerçekleştirilecek? İşte konuya dair merak edilen tüm ayrıntılar…

MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATLARINA PERSONEL ALIMLARI YAPILACAK

10 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanmış olan kararnameye göre Emniyet Genel Müdürlüğü’nün merkez ve taşra teşkilatları için personel alımları gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanmış olan kararname kapsamında 2025 yılının başında söz konusu alımların gerçekleştirileceği tahmin ediliyor.

EGM BOŞ KADROLAR

Yayımlanmış olan kararnameye göre yeni yılın başında yapılacağı tahmin edilen personel alımlarının bir kısmı kurumun merkez teşkilatı bir kısmı ise taşra teşkilatı için gerçekleştirilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yeni dönemde personel alımları gerçekleştireceği merkez ve taşra teşkilatı boş kadroları şu şekilde kayda geçti:

Yukarıda belirtmiş olduğumuz Emniyet Genel Müdürlüğü taşra ve merkez teşkilatı boş kadroları için 2025 yılının başında ilgili resmi ilanın yayınlanacağı tahmin ediliyor. Söz konusu ilan ile birlikte boş kadrolar için belirlenmiş olan başvuru şartları ve diğer detaylar netlik kazanmış olacak.

Exit mobile version