Hastanelerde çalışmak isteyenler dikkat! İŞKUR 780 ilan yayınladı… KPSS şartı yok

Hastanelerin personel kadrolarına dahil olmak isteyenler için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Kamu kurumu personel alımı ilanlarını güncellediğini belirterek ayrıntıları paylaştı.

Kamu sektörünün ve özel sektörün personel eksikliklerini giderebilmeleri amacı ile hem istihdam projeleri geliştiren hem de iş ilanları yayınlayan Türkiye İş Kurumu, son olarak eylül ayı ilanları ile gündeme geldi. Her gün söz konusu ilan listesine yenilerini ekleyen kamu kurumu, son olarak hastaneler için istihdam çağrısında bulundu.

Düzenli bir geliri olmasını isteyen yanı sıra sigortasının da yatırılmasını isteyen kişiler için iş ilanları yayınlamaya devam eden Türkiye İş Kurumu, eylül ayında birçok hastanenin personel alımları gerçekleştireceğini bildirdi. Peki, Türkiye İş Kurumu’nun hastane personeli alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılabilir? İşte konuya dair merak edilenler…

TÜRKİYE İŞ KURUMU HASTANE PERSONELİ ALIMI İLANLARI

Türkiye’de hizmet veren birçok hastanenin eylül ayında personel eksikliklerini gidereceğini belirten İŞKUR, güncel olarak 780 civarında istihdam çağrısında bulundu. Kamu kurumu, başvurulara açık olan ilanlar dahilinde boş pozisyonları şu şekilde paylaştı:

TÜRKİYE İŞ KURUMU HASTANE PERSONELİ ALIMI İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan hastane personeli alımı ilanlarına, kamu kurumunun resmi web sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir. Başvuru yapılmak istenen pozisyonun ilgili web sitede yer alan arama ekranına yazılması halinde güncel ilanlar görüntülenebilecektir.

Exit mobile version